Χρώμα μαλλιών: 4 φθινοπωρινές τάσεις

Χρώμα μαλλιών: 4 φθινοπωρινές τάσεις

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείτε το φθινόπωρο και τη νέα σεζόν με την πιο ευχάριστη διάθεση, είναι μία ανανέωση στο beauty look σας και γιατί όχι, μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας. Αν σκεφτόσασταν εδώ και καιρό να “ξεφορτωθείτε” το καστανό που τόσα χρόνια δεν έχετε αποχωριστεί ή να σκουρύνετε το ξανθό που κάπως έχετε βαρεθεί, δεν έχετε  παρά να ρίξετε μια ματιά στα trends και στα hot looks που προτείνουν οι πιο διάσημοι κομμωτές.

1. Ρίζες στο φυσικό σας χρώμα και πιο ανοιχτόχρωμες άκρες

Μπορεί η τάση του ombre να έχει ξεθυμάνει εδώ και καιρό, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε μία παραλλαγή της. Αφήστε τις ρίζες σας στη φυσική τους απόχρωση και “ανοίξτε” τις άκρες σταδιακά με ανταύγειες. Προσπαθήστε η εναλλαγή να γίνεται ομοιόμορφα, ώστε να είναι σχεδόν ανεπαίσθητη η αντίθεση.

2. Bronde

Το χρώμα που μπορείτε να διαλέξετε για τα φθινοπωρινά looks σας είναι κάτι ανάμεσα σε σκούρο ξανθό και γλυκό καστανό. Κάπως έτσι θα πετύχετε το bronde που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα ανοιχτόχρωμο μάτια σας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

3. Μελί αποχρώσεις

Ιδανική επιλογή για καστανές με σταρένια επιδερμίδα. Η γλυκιά απόχρωση του καστανού θα αναδείξει τον τόνο της επιδερμίδας σας με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT