Emma Watson: Στιλ με οικολογική συνείδηση

Emma Watson: Στιλ με οικολογική συνείδηση

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της και σύμφωνα με το περιοδικό Time μία από τις γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμιώς. Η Emma Watson έχει καταφέρει να καταξιωθεί όχι μόνο για το ταλέντο της αλλά και για την απασχόλησή της με την καμπάνια HeForShe και πρόσφατα με το Green Carpet Challenge, τον οργανισμό που ίδρυσε η Livia Firth για την υποστήριξη των σχεδιαστών με οικολογική συνείδηση που σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των ζώων.

Ανακοινώνοντας στο Instagram την απόφασή της να ασχοληθεί με το Green Carpet Challenge, η ηθοποιός θα επιλέγει πλέον για τις επίσημες εμφανίσεις της σύνολα από σχεδιαστές που πειραματίζονται στην μέθοδο παραγωγής και στα υφάσματα. Όπως ανέφερε για το φόρεμα που επέλεξε για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας Regression «με έμπνευση να σκέφτομαι την όλη διαδικασία δημιουργίας ενός fashion look, σκεφτόμαστε όλους τους ανθρώπους. Η ομάδα περιλαμβάνει σχεδιαστές που αγκαλιάζουν την τοπική παραγωγή, τις καλλιτεχνικές ικανότητες των τεχνιτών, το περιβάλλον και την διάρκεια της μόδας».

Emma Watson: Στιλ με οικολογική συνείδηση-1

Η Emma Watson με ένα φόρεμα του σχεδιαστή Wes Gordon:«Λατρεύω το σχέδιο αυτό που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με λονδρέζο καλλιτέχνη ενώ η παραγωγή έγινε στην Νέα Υόρκη και την Ιταλία. Τα παπούτσια Alexander White έχουν φτιαχτεί από ιταλούς τεχνίτες. Ο Alex δεν χρησιμοποιεί γούνα και αρνείται να χρησιμοποιήσει χημικά που βλάπτουν το περιβάλλον. Τα κοσμήματα Wwake είναι από χρυσό από ανακύκλωση και όλα τα διαμάντια είναι αντίκες, ενώ η εταιρεία χρησιμοποιεί σωστό σύστημα εξαερισμού για να προστατεύσει την υγεία των υπαλλήλων της».

Η ηθοποιός θέλησε να ασχοληθεί με το GCC της Livia Firth (σ.σ. σύζυγος του ηθοποιού Colin Firth) όταν είδε το ντοκιμαντέρ ‘The True Cost’ για τις κοινωνικές και περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις των αγορών ρούχων παγκοσμίως. Μετά τη συνεργασία της με το label ‘People Tree’ για την δημιουργία μιας κολεξιόν με οικολογικά υλικά και το βίντεο που δημιούργησε για την βρετανική Vogue στα πλαίσια της HeForShe καμπάνιας της, όπου ζήτησε από τις μεγάλες προσωπικότητες της μόδας να μιλήσουν δημοσίως για την ισότητα των δύο φύλων, η Emma αποδεικνύει ότι η ενασχόλησή της με τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν σταματά όταν κλείνουν οι κάμερες.

Emma Watson: Στιλ με οικολογική συνείδηση-2

Η Emma Watson ποζάρει με μια φούστα του οίκου Ralph Lauren που επέλεξε, όπως δήλωσε, γιατί ο οίκος έχει δεσμευτεί να μην χρησιμοποιεί γούνες, τα κοσμήματα που επέλεξε ήταν Cartier ‘μια εταιρεία που είναι υπεύθυνη και έχει επαγγελματικές αρχές και πρακτικές τόσο στην διανομή όσο και στην ίδια την επιχείρηση’ και ankle strap γόβες του σχεδιαστή Paul Andrew «που είναι χειροποίητες στην Ιταλία από τεχνίτες που δημιουργούν παπούτσια εδώ και δεκαετίες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT