Κομψές εμφανίσεις με ένα κιμονό

Κομψές εμφανίσεις με ένα κιμονό

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εποχή μπορεί να άλλαξε, αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται. Κάποιες βραδιές, όμως, που φυσάει λίγο παραπάνω, καλό είναι να έχετε ένα πανωφόρι μαζί σας. Σε άλλη περίπτωση θα σκεφτόσουν να φορέσετε μία ζακέτα ή ένα τζιν jacket, αλλά αφού τα κιμονό έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, γιατί να μη διαλέξετε ένα χρωματιστό ή ένα σε ουδέτερη απόχρωση για να αναδείξετε τα outfits σας; Φυσικά, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι τόσο μοντέρνο και chic, που φοριέται και στα πρωινά σας looks δίνοντας extra πόντους στιλ στις εμφανίσεις σας.

Το κομμάτι που φορέσαμε πολύ και στα καλοκαιρινά μας σύνολα, είναι ιδανικό για το φθινόπωρο και θα το βρείτε σε πολλά διαφορετικά χρώματα, μήκη, και γραμμές. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τις τζιν φούστες ή τα σορτς σας και μονόχρωμα t-shirts ή με τα bodycon φορέματά σας, τα cropped παντελόνια σας και τις ζιπ κιλότ σας.

Επιλέξτε το κιμονό που ταιριάζει στο στιλ σας και δημιουργήστε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις πρωί και βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT