Ριγέ φορέματα για υπέροχες φθινοπωρινές εμφανίσεις

Ριγέ φορέματα για υπέροχες φθινοπωρινές εμφανίσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε φορά που βρίσκεστε στα μαγαζιά, προσπερνάτε και αποφεύγετε κάθε φόρεμα με ρίγες που συναντάτε στα ράφια και στις κρεμάστρες, γιατί είστε σίγουρη πως δεν σας ταιριάζει αφού δεν κολακεύει ιδιαιτέρως τη μεσογειακή σιλουέτα σας.

Η αλήθεια είναι πως αν βρείτε το κατάλληλο ριγέ φόρεμα για τον σωματότυπό σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε εύκολα τις εντυπώσεις. Δεν έχει σημασία αν οι ρίγες είναι οριζόντιες, κάθετες ή διαγώνιες, καθώς παίζει πιο σημαντικό ρόλο σε αυτό το θέμα η γραμμή του φορέματος που θα διαλέξετε.

Οι κάθετες δημιουργούν πιο εύκολα την ψευδαίσθηση μίας ψηλόλιγνης σιλουέτας, αλλά αυτό μπορείτε κάλλιστα να το πετύχετε και με ένα maxi φόρεμα σε ίσια και όχι στενή γραμμή με οριζόντιες ρίγες. Ο συνδυασμός είναι που κάνει τη διαφορά, γι’ αυτό δοκιμάστε αρκετά φορέματα πριν επιλέξετε το ιδανικό για εσάς. Μια καλή ιδέα είναι να συνδυάσετε το φόρεμά σας -ειδικά αν είναι maxi- με ένα ζευγάρι σανδάλια που δένουν στον αστράγαλο ή κομψές πλατφόρμες με ψάθινο πάτο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT