6 βήματα για τέλειο μακιγιάζ

6 βήματα για τέλειο μακιγιάζ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μακιγιάζ σας μπορεί να γίνει παιχνιδάκι, αν ανακαλύψετε έξυπνα και γρήγορα tips που μπορείτε να εφαρμόζετε καθημερινά για να πετύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα και παράλληλα να κερδίζετε χρόνο.

1. Εφαρμόστε μία ενυδατική κρέμα προσώπου με αντηλιακή προστασία.

Είναι το βασικό βήμα για να πετύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας. Πριν απορροφηθεί εντελώς φροντίστε να εφαρμόσετε το concealer σας για να καλύψετε ατέλειες, μαύρους κύκλους και σημάδια, επιλέγοντας πάντα τον σωστό τόνο για την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Δοκιμάστε ίσως, έναν τόνο πιο ανοιχτό, αλλά ποτέ πιο σκούρο. Απλώστε το προϊόν στα “προβληματικά” σημεία και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

2. Εφαρμογή του foundation.

Πολλές φορές ένα make up σε στικ είναι πολύ πιο εύχρηστο από ένα σε υγρή μορφή. Καλό είναι να επιλέξετε το ιδανικό για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Απλώστε το προϊόν με ένα πινέλο και φροντίστε να δείχνει φυσικό και όχι υπερβολικό.

3. Αν το θεωρείτε απαραίτητο εφαρμόστε μικρή ποσότητα της πούδρας σας.

Αν θέλετε να “κλειδώσετε” το αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την πούδρα για να αποφύγετε τις γυαλάδες. Μην το παρακάνετε με την ποσότητα και τις στρώσεις.

4. Είναι εξίσου σημαντικό να εφαρμόσετε ένα ρουζ σε μία θερμή απόχρωση.

Προτιμήστε ροδακινί ή ροζ τόνο για το ρουζ σας και εφαρμόστε το με το πινέλο σας στο κόκκαλο των ζυγωματικών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT