Smokey eye look: Έντονο βλέμμα με τα κατάλληλα καλλυντικά

Smokey eye look: Έντονο βλέμμα με τα κατάλληλα καλλυντικά

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια το smokey eye look έχει γίνει σήμα-κατατεθέν πολλών γυναικών και συνώνυμο θηλυκότητας, σεξαπίλ και rock διάθεσης. Το μυστικό όμως είναι να επιλέγετε κάθε φορά τα σωστά προϊόντα για να πετύχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ο συνδυασμός των αποχρώσεων των σκιών που θα επιλέξετε, όπως και το μολύβι ματιών, παίζουν βασικό ρόλο στο μακιγιάζ σας. Εξίσου σημαντική είναι και η εφαρμογή της μάσκαρα που θα ολοκληρώσει το beauty look σας.

Με 5 top καλλυντικά που μπορείτε να έχετε συνεχώς στο νεσεσέρ σας, θα πετυχαίνετε εύκολα και γρήγορα τα πιο hot and sexy μακιγιάζ. Εφαρμόστε την ανοιχτόχρωμη σκιά σας σε όλο το βλέφαρο, στη συνέχεια μία πιο σκούρα που θα αναμείξετε καλά με την πρώτη για να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, έπειτα το eyeliner και σε όποια σημεία χρειάζεται το μολύβι ματιών και τέλος, τη μάσκαρά σας. Δύο στρώσεις αρκούν για να δείχνει υπέροχο το βλέμμα σας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT