Προτάσεις Καμμένου για το φορολογικό

Προτάσεις Καμμένου για το φορολογικό

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα πρόταση για τη δημιουργία ειδικών φορολογικών ζωνών στα νησιά και στις παραμεθόριες περιοχές κατέθεσε χθες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Π. Καμμένος, λίγες ώρες πριν από την αυλαία της προεκλογικής περιόδου.

Παρά τα δυσμενή δημοσκοπικά δεδομένα που φέρουν το κόμμα του στο όριο του 3% για είσοδο στη Βουλή, ο κ. Καμμένος εμφανίζεται αισιόδοξος για την είσοδο των ΑΝΕΛ στην επόμενη Βουλή, προβάλλοντας τη δική του διακριτή, σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ατζέντα που αφορά τα εθνικά θέματα, τη συνέχιση των παραδοσιακών σχέσεων μεταξύ Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, την ιδιωτική οικονομία, τη χαμηλή φορολόγηση και όλες αυτές τις αξίες που αποτελούν τον κορμό της λειτουργίας της ελεύθερης οικονομίας.

Σε πείσμα των δηλώσεων Ευρωπαίων αξιωματούχων για την ανάγκη απαρέγκλιτης εφαρμογής του Μνημονίου που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος επανέλαβε χθες (ΑΠΕ) ότι «θα διαπραγματευτούμε σκληρά για να ελαφρύνουμε εκείνους οι οποίοι αποτελούν το μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού που έπεσε θύμα της κρίσης». Μάλιστα, δήλωσε ότι εφεξής θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, «διότι θεωρούμε ότι πλέον μπορούμε να βοηθήσουμε και σε τεχνικό επίπεδο… μετά την αποχώρηση ακραίων στελεχών, όπως ο κ. Λαφαζάνης, μπορούμε να βρούμε κοινές συνισταμένες στην Ευρώπη».

Ως προς τη διαπραγμάτευση που έκανε η κυβέρνηση, σημείωσε ότι «κάποια στιγμή η Ιστορία θα αποκαλύψει τις πιέσεις που δέχτηκε η ελληνική κυβέρνηση και θα δει ότι το κλίμα το οποίο είχε δημιουργηθεί ήταν ένα κλίμα που θα οδηγούσε στη λύση Σόιμπλε, δηλαδή στην αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ενωση και στη μετατροπή της χώρας σε μια “αποθήκη ανθρώπων”. Καταφέραμε να το αποφύγουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή