ΟΑΕΕ: Κανονικά την 1η Οκτωβρίου η καταβολή των συντάξεων

ΟΑΕΕ: Κανονικά την 1η Οκτωβρίου η καταβολή των συντάξεων

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδοντας τα περί αδυναμίας καταβολής των συντάξεων και δανεισμού του από το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΕ ανακοίνωσε ότι οι συντάξεις του Οκτωβρίου θα καταβληθούν κανονικά την 1η Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ο Οργανισμός στην ανακοίνωση του αναφέρει: «Παρά τις επανειλημμένες δημοσιεύσεις από τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, ότι ο ΟΑΕΕ δεν έχει να πληρώσει τις συντάξεις του Οκτωβρίου και ζητάει δανεικά από το ΙΚΑ, ανακοινώνουμε ότι την 1-10-2015 καταβάλλεται κανονικά στους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ η σύνταξη μηνός Οκτωβρίου, χωρίς κανέναν απολύτως δανεισμό από οπουδήποτε».

Παράταση προθεσμίας πληρωμής εισφορών 4ου διμήνου

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών(ΟΑΕΕ) η προθεσμία καταβολής των εισφορών 4ου διμήνου 2015 παρατείνεται έως και την Δευτέρα, 5/10/15.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται λόγω της αυξημένης ροής εσόδων μηνός Σεπτεμβρίου. Τα δικαιώματα και τα ευεργετήματα θα παραμείνουν ενεργά εφόσον οι εισφορές καταβληθούν μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT