Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό «κλέβει» την παράσταση από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου: 16.00: ΑΕΚ – Ατρόμητος, 18.15: Καλλονή – Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής, 20.30: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Αύριο: 19.30: Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής. Στις 16.00, η Λάρισα θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό, ο Αχαρναϊκός τον Εργοτέλη και ο Αγροτικός Αστέρας τα Τρίκαλα. Αύριο, στις 18.00, η αυλαία θα πέσει στα Περιβόλια, όπου τα Χανιά θα φιλοξενήσουν στις 18.00 τον Απόλλων Σμύρνης.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης υποδέχεται ο Αρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί από την Αθλητική Ενωση Ηρακλείου (16.00) για τον 4ο όμιλο.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στον θαλάσσιο στίβο μπροστά από τον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος διεξάγονται σήμερα το μεσημέρι ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του «Hellenic Match Racing Tour 2015».

ΙΠΠΑΣΙΑ: Με τη συμμετοχή Ελλήνων ιππέων και αμαζόνων συνεχίζεται στη Βουλγαρία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής.

ΒΟΛΕΪ: Στη Σύρο ολοκληρώνεται το τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίνικας. Το πρόγραμμα: 17.00: Φοίνικας Σύρου – Μάρεκ Ντούπνιτσα (Βουλγαρία), 19.30: ΠΑΟΚ – Μπάια Μάρε (Ρουμανία). Σήμερα διεξάγεται και η τελευταία ημέρα του τουρνουά του Πανερυθραϊκού όπου παίρνουν μέρος εκτός από τον Πανερυθραϊκό, ο Εθνικός Πειραιώς, η ΑΕΚ και η Ε.Α. Πατρών.

ΠΟΛΟ: Στο κολυμβητήριο του Πειραιά ολοκληρώνεται το τουρνουά γυναικών του ΣΕΔΥ «Τάσος Λιάλιος». Το αγωνιστικό πρόγραμμα: 09.00: Εθνικός – Βουλιαγμένη, 10.00: Ρέθυμνο – Ολυμπιακός, 11.00: ΑΝΟ Γλυφάδα – Τρίτων Αμ., 17.30: Ρέθυμνο – Γλυφάδα, 18.30: Τρίτων Αμ. – Εθνικός, 19.30: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη.

ΣΤΙΒΟΣ: Στη Νέα Σμύρνη διεξάγεται ο 1ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης για τις Χαμένες Πατρίδες «Historic Run – Τρέχοντας στην Ιστορία».

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Στην παραλία της Βάρκιζας διεξάγεται τουρνουά για τις κατηγορίες ανδρών – γυναικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή