Οικονομικές εκκρεμότητες «γονατίζουν» τον Ηρακλή

Οικονομικές εκκρεμότητες «γονατίζουν» τον Ηρακλή

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανυπέρβλητα μοιάζουν τα οικονομικά εμπόδια για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Οι παράγοντές του έχουν επιδοθεί σε έναν… αγώνα δρόμου προκειμένου να κλείσουν τις εκκρεμότητες του παρελθόντος ώστε να εξασφαλίσουν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την άδεια για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ο χρόνος, όμως, δεν είναι με το μέρος τους και, ήδη, η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΠ) του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ανακοίνωσε ότι η Α΄ φάση θα ξεκινήσει χωρίς τους «κυανόλευκους».

Οι οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος αφορούν, περίπου, 15 αθλητές και οι οφειλές αγγίζουν τα 500.000 ευρώ, ποσό που είναι δύσκολο να το εξασφαλίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι μοναδικές εγγυήσεις που μπορεί να δώσει ο «Γηραιός» είναι τα 50.000 ευρώ που εισπράττει μέσω ΕΣΑΠ από τις χορηγίες.

Η Α΄ φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» αρχίζει στις 9 Οκτωβρίου με τα παιχνίδια: Ολυμπιακός – Κηφισιά, Παναχαϊκή – Φοίνικας Σύρου, θα συνεχιστεί στις 10/10 με τις αναμετρήσεις: Ορεστιάδα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Παμβοχαϊκός – Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – Κηφισιά και Παναχαϊκή – Φοίνικας ενώ την Κυριακή (11/10) θα παίξουν ΠΑΟΚ – Αρης, Κηφισιά – Φοίνικας, Παναχαϊκή – Ολυμπιακός. Η νοκ άουτ αναμέτρηση του Ηρακλή με τη Λαμία αναβλήθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT