Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Επρεπε να μπαινοβγαίνω σε παγωμένα ποτάμια, να κοιμάμαι μέσα σε κουφάρια ζώων και να έχω σχεδόν συνέχεια υποθερμία», παραδέχτηκε ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (φωτ.) περιγράφοντας τις εμπειρίες του από τα γυρίσματα της ταινίας «Η Επιστροφή – The Revenant» σε σκηνοθεσία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου. Τόνισε, ωστόσο, ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή του να πρωταγωνιστήσει στο φιλμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες τον Ιανουάριο. Το τελικό αποτέλεσμα «θα είναι μία από τις πιο βιωματικές εμπειρίες που είχε ποτέ το κοινό», υποστήριξε ο ηθοποιός.

(…) H βραβευμένη με Οσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία «12 χρόνια σκλάβος» Lupita Nyong θα κάνει το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ την άνοιξη, ως πρωταγωνίστρια της παράστασης «Eclipsed». Το έργο, γραμμένο από τη σεναριογράφο και ηθοποιό Danai Gurira, πιο γνωστή για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Walking Dead», πραγματεύεται την αληθινή ιστορία μιας ομάδας γυναικών, που το 2003 αιχμαλωτίστηκαν και βιάστηκαν από αντάρτες στη Λιβερία. Πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη.

(…) Κλαίγοντας εγκατέλειψαν την SSE Arena του Μπέλφαστ αρκετές από τις θαυμάστριες των One Direction το βράδυ της Τρίτης, μετά τη ματαίωση της συναυλίας της αγαπημένης τους ποπ μπάντας. Το κοινό βρισκόταν ήδη στη συναυλιακή αίθουσα, όταν οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως το σόου θα έπρεπε να ακυρωθεί εξαιτίας ξαφνικής ασθένειας του Λίαμ Πέιν, προκαλώντας την απογοήτευση και την οργή των παριστάμενων που είχαν πληρώσει έως και 80 ευρώ για κάθε εισιτήριο.

(…) Σχεδόν σίγουρη είναι η επιλογή του Κρις Ροκ  ως οικοδεσπότη της τελετής απονομής των 88ων Οσκαρ, σύμφωνα με το περιοδικό «Variety». Ο γνωστός κωμικός είχε παρουσιάσει ξανά τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, το 2005, μαζί με τον Σον Πεν, αποσπώντας κυρίως θετικά σχόλια. Ο Ροκ έχει, επίσης, αναλάβει την παραγωγή της φετινής τελετής σε συνεργασία με τον Reginald Hudlin, και οι δυο τους έδωσαν την υπόσχεση πως το κοινό θα απολαύσει κάτι αρκετά διαφορετικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή