Νέα σειρά νεσεσέρ για τη διακεκριμένη θέση της Etihad

Νέα σειρά νεσεσέρ για τη διακεκριμένη θέση της Etihad

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το κορυφαίο εκδοτικό brand LUXE City Guides συνεργάζεται η αεροπορική εταιρεία Etihad Airways για τα νέα κομψά νεσεσέρ που θα προσφέρει στους επιβάτες της διακεκριμένης θέσης.

Τα νέα νεσεσέρ είναι εμπνευσμένα από το Αμπου Ντάμπι (έδρα της εταιρείας), το Λονδίνο, τη Μαδρίτη, το Λος Αντζελες, το Σίδνεϊ και το Χονγκ Κονγκ και περιέχουν αξεσουάρ ταξιδιού και προϊόντα προσώπου που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι’ αυτόν το σκοπό από την εταιρεία περιποίησης και καλλωπισμού Scaramouche + Fandango.

Οι οδηγοί του Αμπου Ντάμπι, του Λονδίνου και της Μαδρίτης έχουν παραχθεί ειδικά για την Etihad Airways, ενώ του Λος Αντζελες, του Σίδνεϊ και του Χονγκ Κονγκ αποτελούν τους πιο γνωστούς και ευπώλητους της LUXE.

Κάθε νεσεσέρ περιέχει έναν εξατομικευμένο οδηγό, ονόματι Etihad Airways LUXE City Guide, και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πόλη στην οποία αναφέρεται: από ξενοδοχεία και εστιατόρια, spa, μπαρ, μπουτίκ και καταστήματα με αγορές κατά παραγγελία μέχρι υπηρεσίες, ειδικούς και προσωπικούς οδηγούς.

Το νεσεσέρ διαθέτει επίσης ενυδατική κρέμα προσώπου, lip balm, κάλτσες, μάσκα ύπνου, βαμβακερά μαξιλάρια, ακουστικά, οδοντικό πακέτο και ωτοασπίδες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT