Οι νέες καμπίνες της Air France σε πέντε ακόμα προορισμούς

Οι νέες καμπίνες της Air France σε πέντε ακόμα προορισμούς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Air France βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, με την εταιρεία να αυξάνει τον αριθμό των προορισμών μεγάλων αποστάσεων που εξυπηρετούνται από τα αεροσκάφη με τις ανανεωμένες καμπίνες.

Ηδη, πέντε νέα δρομολόγια με αναχώρηση από το Παρίσι (Charles de Gaulle) εντάχθηκαν στο πρόγραμμα. Πρόκειται για το Μπουένος Αϊρες, το Μοντεβιδέο, τη Βοστώνη, το Μπανγκαλόρ (Ινδία) και την Οσάκα.

Οι νέες αυτές καμπίνες είναι διαθέσιμες σε συγκεκριμένες πτήσεις που εκτελούνται από αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200. Κατά τη διάρκεια της πτήσης η νέα Business Class έχει τη μορφή ατομικής σουίτας, ενώ οι θέσεις στην Premium Economy και Οικονομική έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως.

Υπολογίζεται ότι στο τέλος της χειμερινής περιόδου (Μάρτιος 2016) η εταιρεία θα έχει συνολικά 30 ανανεωμένα αεροσκάφη που θα εξυπηρετούν 28 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

> best.airfrance.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT