Editor’s Choice: Λαμπερή επιδερμίδα

Editor’s Choice: Λαμπερή επιδερμίδα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή.

Editor’s Choice: Λαμπερή επιδερμίδα-1

Αποκτήστε τέλεια ενυδατωμένο δέρμα με το έλαιο περιποίησης Bio-Oil χάρη στο συνδυασμό ευεργετικών συστατικών, όπως το Purcellin OilΤΜ, οι βιταμίνες Α και Ε, το έλαιο καλέντουλας, λεβάντας, χαμομηλιού και δενδρολίβανου. Τώρα στα 125ml. Στα φαρμακεία 

Άφιξη

Editor’s Choice: Λαμπερή επιδερμίδα-2

Editor’s Choice: Λαμπερή επιδερμίδα-3

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο τμήμα καλλυντικών του Attica Golden Hall θα βρείτε το νέο corner της Beatific, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε από το επιστημονικό προσωπικό των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία για τα προϊόντα της σειράς. Ξεχωρίσαμε τη λευκαντική κρέμα προσώπου Skin Spots Fighter!

Editor’s Choice: Λαμπερή επιδερμίδα-4

Οι ιδανικοί σύμμαχοι της σεζόν, από την Estēe Lauder: Η παλέτα New Dimension Shape + Sculpt Face Kit περιλαμβάνει μια ανοιχτή απόχρωση για να τονίσετε τα ζυγωματικά, τα φρύδια και τη μύτη, και μια σκούρα για να τα σμιλεύσετε, ενώ η ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΛΕΤΑ New Dimension Shape + Sculpt Eye Kit προετοιμάζει τα βλέφαρα, διαμορφώνει και αναδεικνύει το σχήμα των ματιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT