Φθινοπωρινά παντελόνια για κομψές εμφανίσεις

Φθινοπωρινά παντελόνια για κομψές εμφανίσεις

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις μέρες που ο καιρός σας φαίνεται αρκετά αλλοπρόσαλλος για να φορέσετε τα μοντέρνα, printed φορέματά σας και τις κομψές, suede φούστες σας, μπορείτε να δοκιμάσετε στιλάτα παντελόνια για τις πρωινές και βραδινές εμφανίσεις σας.

Υφασμάτινα, μονόχρωμα cropped παντελόνια, παντελόνες με καρό prints, κοτλέ, τζιν και suede κομμάτια μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε κάθε casual και formal look σας. Διαλέξτε το ιδανικό παντελόνι για το στιλ και τη σιλουέτα σας, συνδυάστε το με ένα μοντέρνο t-shirt, πουκάμισο ή ζιβάγκο, προσθέστε τα σωστά παπούτσια, αξεσουάρ και πανωφόρι και δημιουργήστε εξαιρετικά σύνολα για το γραφείο και τις βόλτες σας.

Δοκιμάστε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας κοτλέ skinny παντελόνι με ένα φαρδύ t-shirt, φούτερ και oversized ζακέτα, ενώ για το γραφείο προτιμήστε ένα πιο σοφιστικέ look με υφασμάτινο παντελόνι σε ανδρική γραμμή, μαύρο ζιβάγκο, λευκά sneakers και την κλασική, αλλά απολύτως διαχρονική καμπαρντίνα σας.

Ανακαλύψτε εδώ 15 παντελόνια για κάθε στιλ και σωματότυπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή