Ανώδυνη Ομορφιά

2' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το 1990 που αναπτύχθηκε η αισθητική χειρουργική στην Ελλάδα, επιθυμία της πλειοψηφίας των γυναικών, για ευνόητους λόγους, είναι να διατηρήσουν ή να επανακτήσουν τη νεότητά τους χωρίς να αναγκαστούν να καταφύγουν στο νυστέρι. Θέλουν επίσης αυτό να γίνει γρήγορα, χωρίς κόστος χρόνου που θα τις κρατήσει μακριά από τις δραστηριότητές τους, αλλά και χωρίς πόνο. Ζητούν πολλά;

Καθόλου, απαντά ο πλαστικός χειρουργός ∆ρ. Ιωάννης Λύρας, ο οποίος μας συστήνει τέσσερις «πλαστικές χωρίς νυστέρι», αναίμακτες, ανώδυνες, άμεσης απόδοσης και εξαιρετικά αποτελεσματικές βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα. Η νέα, αναίμακτη βλεφαροπλαστική διαρκεί μόλις 10 λεπτά και εφαρμόζεται σε περιπτώσεις ήπιας χαλάρωσης των άνω βλεφάρων, με τη χρήση μηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί τη θεραπεία πλάσματος με ραδιοσυχνότητες. Στόχος της είναι να συρρικνωθεί διακριτικά και προοδευτικά το λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα σημάδια της κούρασης και οι πλάγιες ρυτίδες που βαραίνουν το βλέμμα.

«Η τεχνική πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, με ασφάλεια και ανώδυνα, ενώ τα αποτελέσματά της είναι εντυπωσιακά και μόνιμα», επισημαίνει ο ∆ρ. Λύρας. Σε τρεις ημέρες από την εφαρμογή της μπορεί να χρησιμοποιηθεί make up και ενόσω η βιολογική διαδικασία θα εξελίσσεται –για περίπου 10 ημέρες– η ενδιαφερόμενη θα μπορεί να μετέχει στις περισσότερες κοινωνικές υποχρεώσεις της. Η μέθοδος συνιστάται σε όσες αισθάνονται τα πάνω βλέφαρά τους βαριά και το βλέμμα κουρασμένο. Η ανανέωση είναι εντυπωσιακή. Η πλαστική χωρίς νυστέρι στο ενοχλητικό «προγούλι» –μια αισθητική επιβάρυνση που αφορά τις γυναίκες όλων των ηλικιών, αφού αυτό «βαραίνει» το πρόσωπο δείχνοντάς το κουρασμένο και παχύ– γίνεται πραγματικότητα με τη νέα τεχνική με λιποδιαλυτικές ενέσεις, με ή χωρίς τα γνωστά νήματα. Στόχος της είναι να διαλυθεί το λίπος και να αποβληθεί σταδιακά από τον οργανισμό. Το κοκτέιλ που χρησιμοποιείται δρα ως ισχυρός λιποδιαλυτής στο διπλοσάγονο, άλλα και σε άλλες περιοχές, όπως μπράτσα, κοιλιά, ψωμάκια. Όσο για τα νήματα, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, διότι επιτυγχάνεται σαφής γωνία λαιμούγνάθου καθώς και άμεση σύσφιξη και ανόρθωση της περιοχής χωρίς χειρουργείο.

«Και οι δύο μέθοδοι», εξηγεί ο ∆ρ. Ιωάννης Λύρας, «γίνονται μέσα σε 10 λεπτά, χωρίς πόνο, με ασφάλεια και με αποτελέσματα άμεσα ορατά, που θα σας ενθουσιάσουν». Το υγρό lifting, γνωστό και ως liquid lift, στηρίζεται στη χρήση ενέσιμων υλικών τελευταίας γενιάς (υαλουρονικό οξύ ή λίπος) προσφέροντας ανόρθωση, σύσφιξη του περιγράμματος του προσώπου και γέμισμα των ρυτίδων στις περιοχές όπου χρειάζεται, όπως κρόταφοι και ζυγωματικά. «Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόσωπο τριγωνικό, δηλαδή πιο σφριγηλό στο κάτω μέρος και πιο γεμάτο επάνω, νεανικό και φρέσκο, που κρύβει τη χαλάρωση της ηλικίας, εξηγεί ο ∆ρ. Λύρας. Η εφαρμογή της μεθόδου είναι απλή και ανώδυνη, πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, χωρίς να εμποδίζουν τη γυναίκα να ασκεί τις ημερήσιες δραστηριότητές της. Συνιστάται σε γυναίκες μεταξύ 29 και 49 ετών.

Η Μεγέθυνση στήθους χωρίς νυστέρι, με αυτόλογο λίπος –από το σώμα δηλαδή της ίδιας της γυναίκας που εφαρμόζει τη μέθοδο, αντλημένο από σημεία όπου αυτό περισσεύει (π.χ. ψωμάκια)– και όχι με ενθέματα σιλικόνης, επιτυγχάνει συνολική σμίλευση του σώματος και φυσική ενίσχυση του στήθους, που θα γίνει πιο σφριγηλό και πιο θελκτικό, αφού το λίπος θα συμπεριφερθεί ως φυσικό δομικό υλικό. Η μέθοδος δίνει θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε λίγο χρόνο και χωρίς κόπο, ενδείκνυται δε για αύξηση στήθους κατά ένα νούμερο. ―Για περισσότερες πληροφορίες: www.ioannislyras.gr

Ανώδυνη Ομορφιά-1

∆ρ. Ιωάννης Λύρας ∆ιευθυντής Πλαστικός Χειρουργός Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή