Η κατάσταση των διεθνών κρίνει τα πλάνα του Σίλβα εν όψει ΠΑΟ

Η κατάσταση των διεθνών κρίνει τα πλάνα του Σίλβα εν όψει ΠΑΟ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιστροφή των διεθνών στου Ρέντη αναμένει με αγωνία ο Μάρκο Σίλβα, καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός προγραμμάτισε για τις 4 το απόγευμα τη σημερινή προπόνηση προκειμένου να την προλάβουν οι Φορτούνης, Σιόβας, Καπίνο, Ντουρμάζ και Κασάμι, οι οποίοι ολοκλήρωσαν χθες τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες. Τελευταίος θα επιστρέψει ο Φελίπε Πάρντο από την Κολομβία. Αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη ή την Παρασκευή το πρωί, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του, ακόμη και στην αποστολή του ντέρμπι. Οι Σεμπά και Ντουρμάζ συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να είναι οι εξτρέμ των πρωτοπόρων το Σάββατο.

Ο Μάρκο Σίλβα ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να ασχολούνται αποκλειστικά με την αναμέτρηση με τους «πράσινους». Την Κυριακή θα ανοίξει ο φάκελος του αγώνα της Τρίτης με την Μπάγερν στο Μόναχο. Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας απέρριψε χθες το αίτημα της πειραϊκής εταιρείας για την παραλαβή επιπλέον 1.500 εισιτηρίων της αναμέτρησης στο Μόναχο.

Θυμίζουμε πως τα 4.200 εισιτήρια που είχαν δοθεί στον Ολυμπιακό από την Μπάγερν, διατέθηκαν όλα σε φίλους της ομάδας του Πειραιά στην Ελλάδα αλλά και στη Γερμανία. Εκτιμάται, πάντως, ότι τον αγώνα θα τον παρακολουθήσουν από κοντά περισσότεροι από 5.000 Ελληνες, αφού αρκετοί αγόρασαν εισιτήρια στις θύρες που χρησιμοποιούν οι γηπεδούχοι.

Νικοσ Γαβαλασ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή