Δύο νέες κωμικές σειρές ζητούν θεατές

Δύο νέες κωμικές σειρές ζητούν θεατές

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν καιρώ θα δούμε πόσους τηλεθεατές θα προσελκύσουν οι δύο νέες κωμικές σειρές του Mega «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» και «Μάλιστα, σεφ!», που αρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως με τα διαφημιστικά τρέιλερ έκαναν το χειλάκι μας να σκάσει και μας άνοιξαν την όρεξη για να τις δούμε, καθώς φαίνεται να αποτελούν φροντισμένες παραγωγές, διαθέτουν αξιόλογα καστ και πολύ χιούμορ.

«Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου», που θα βλέπουμε κάθε Δευτέρα, στις 22.00, με τους Αθηνά Οικονομάκου και τον λατρεμένο Ζαν Κλοντ του «Μαύρα μεσάνυχτα» Μάκη Παπαδημητρίου, περιγράφει την επεισοδιακή εβδομάδα ενός ζευγαριού λίγο πριν από τον γάμο τους. Τα μπερδέματα αρχίζουν επειδή ο Χάρης αισθάνεται δέος μπροστά στην οικογένεια της καλής του Μελίνας, και κυρίως μπροστά στον μέλλοντα πεθερό του και συνταξιούχο δικαστικό Φίλιππο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), που του προκαλεί μόνιμη αμηχανία και τρακ. Φυσικά στην προσπάθειά του να κερδίσει την αποδοχή του, αλλά και τη συμπάθεια της πιο προσιτής συζύγου του, Αλεξίας (Αριέτττα Μουτούση), καθώς και την ανοχή της σνομπ γιαγιάς της οικογένειας (Ελένη Καλλία), τα κάνει θάλασσα. Ο Χάρης έχει να διαχειριστεί και μία ερωτοχτυπημένη συνάδελφο, τον ερωτιάρη πατέρα του, έναν κουμπάρο σε κώμα και άλλα πολλά… Παίζουν επίσης οι Γιούλικα Σκαφιδά, Κατερίνα Λυπηρίδου, Μαρία Κωνσταντάκη, Αλέξανδρος Μούκανος, Δημήτρης Πασσάς. Η διασκευή σεναρίου είναι της Κατερίνα Λαμπιθιανάκη και η σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου.

Στη μεταφορά του ρωσικού σίριαλ «Μάλιστα, σεφ!», που θα προβάλλεται κάθε Τρίτη, στις 22.00, με τον γνωστό μας αστυνόμο Μπέκα, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, και τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο, στο επίκεντρο βρίσκονται δύο σεφ: ο ταλαντούχος, αλλά ιδιόρρυθμος άρχοντας της κουζίνας του «Chez Philippe» Βασίλης Κόκκορης και ο νεαρός πεισματάρης μάγειρας Μάνθος, που έχει όνειρο να δουλέψει στο ρεστοράν. Ο Μάνθος καταφέρνει να προσληφθεί δοκιμαστικά. Το πρώτο του «κατόρθωμα» είναι να στείλει στο νοσοκομείο τον επίσημο καλεσμένο και να φέρει σε σύγκρουση τον Βασίλη με τη γοητευτική σεφ του διπλανού ανταγωνιστικού εστιατορίου… Η απόδοση σεναρίου είναι της Βίκυ Αλεξοπούλου, η σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη, ενώ ακόμη παίζουν οι Αννα Μενενάκου, Κώστας Αποστολάκης, Κλέλια Ρένεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT