Καινοτομία και πελατοκεντρικότητα στο επίκεντρο του διαλόγου των τραπεζικών στελεχών

Καινοτομία και πελατοκεντρικότητα στο επίκεντρο του διαλόγου των τραπεζικών στελεχών

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τράπεζες σήμερα, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην ελληνική οικονομία και κατ’ επέκτασιν και στο χώρο τους, έχουν έρθει αντιμέτωπες με μια νέα πραγματικότητα την οποία πρέπει άμεσα να αφουγκραστούν, να κατανοήσουν και τελικά να προσαρμόσουν τις ενέργειές τους κατάλληλα σε αυτή. Ποια είναι όμως τα σημεία κλειδιά στη διαμόρφωση της στρατηγικής και της καινοτομίας των τραπεζών την εποχή του τραπεζικού digital disruption στο πλαίσιο της -αναγκαίας όσο ποτέ- πελατοκεντρικότητας;

Για να απαντηθεί αυτό και πολλά άλλα ερωτήματα της σύγχρονης τραπεζικής λειτουργίας, η Boussias Conferences διοργανώνει για 13η χρονιά το Bank Management Conference το οποίο είναι το πλέον καταξιωμένο συνέδριο για τη λιανική και ηλεκτρονική τραπεζική, αλλά και το Bank IT & Marketing.

Οι κύριοι θεματικοί άξονες του συνεδρίου προσεγγίζουν  ζητήματα όπως: Η Τράπεζα του Μέλλοντος: Cashless, No Fees & Omnichannel , η μετάβαση από τα μετρητά στην καθιέρωση του ηλεκτρονικού χρήματος, και τις αποτελεσματικότερες τραπεζικές διαδικασίες.

Στους ομιλητές του συνεδρίου περιλαμβάνονται διεθνούς αναγνώρισης ξένοι ομιλητές όπως ο Joe DiVanna, Συγγραφέας, Τhinker & Strategist για τις τράπεζες και ο Robert Kessiakoff, Lean Management Expert αλλά και πανεπιστημιακοί και στελέχη της ελληνικής τραπεζικής αγοράς όπως ο Καθηγητής Γιώργος Γιαγλής, Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Καθηγητής Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ΟΠΑ, ο Γιάννης Δελής, Γενικός Διευθυντής, Τεχνολογία Ομίλου, Κίνησης Κεφαλαίων & Κεντρικών Εργασιών της Τράπεζας Πειραιώς, o Τάσος Πανούσης, Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών της Eurobank & (CEO), Eurobank Household Lending , ο Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής & Marketing της HSBC, o Δημήτρης Πλέσσας, Διευθυντής Ανάπτυξης Πελατών Λιανικής της Εθνικής Τράπεζας, o Κωνσταντίνος Στιβαρός, Senior Director-Cards & ePayments της Τράπεζας Πειραιώς, ο Σωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής & Group Chief Digital Officer της Eurobank, η Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της  Εθνικής Τράπεζας, ο Νίκος Φερτάκης, Chief Operating Officer – Greece της HSBC Bank, ο Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Γενικός Διευθυντής Λειτουργικής Στήριξης Τράπεζας και Ομίλου, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Εθνικής Τράπεζας, ο Νίκος Χριστοδούλου, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής της Τράπεζας και του Ομίλου (Group CIO) της Εθνικής Τράπεζας, και η Ευτυχία Κασελάκη, Ανώτ. Γεν. Διευθ. Τομέας Λιανικής Τραπεζικής, Δικτύου Καταστημάτων και Καταθέσεων Ελλάδος, Τράπεζα Πειραιώς.

Το Βank Management Conference απευθύνεται σε senior στελέχη τραπεζικών οργανισμών από μια σειρά διευθύνσεων, όπως Λιανικής Τραπεζικής, Δικτύων, Εναλλακτικών Δικτύων, Οργάνωσης, Τεχνολογίας, Οικονομικών, Στρατηγικής και Διαχείρισης Κινδύνων. Παραδοσιακά αποτελεί τον σημείο αναφοράς των στελεχών της τραπεζικής κοινότητας, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 200 στελέχη κάθε φορά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

http://bankmanagement.boussiasconferences.gr/   

[email protected],

Tηλ. : 210 6617777

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή