Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Το κυρίως πιάτο

Στο άδειο από θεατές γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον Αστέρα Τρίπολης. Νωρίς το απόγευμα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής: 15.00 ΑΕΚ – Παναιτωλικός, 17.15: Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη, Πλατανιάς – Βέροια, 19.30: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης. Αύριο: 19.30: Καλλονή – ΠΑΟΚ.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Δυνατά ματς

Με τη διεξαγωγή των αγώνων Τρίκαλα – Χανιά, Εργοτέλης – Αγροτικός Αστέρας και Παναιγιάλειος – Καλλιθέα ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Η σέντρα και των τριών αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 15.00.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Χαμηλό εμπόδιο

Ο Αρης υποδέχεται τον Καμπανιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Για τη 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ατρόμητο Πειραιά στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν τις 15.00.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα φώτα στην Καβάλα

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα (17.00) εκτός έδρας την Καβάλα του Στηβ Γιατζόγλου. Αύριο, θα ολοκληρωθεί η 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών με τον εκτός έδρας αγώνα (18.00) του Παναθηναϊκού με το Λαύριο. Για την 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 12.00: Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Κώων Ιπποκράτης, 14.30: Αρης Πετρούπολης – Νίκη Λευκάδας, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, 17.00: Πρωτέας Βούλας – Αθηναϊκός.

ΠΟΛΟ

Μία αναμέτρηση

Με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο (11.00) ανοίγει σήμερα η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Αύριο, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τον Εθνικό (20.00).

ΒΟΛΕΪ

Τρεις αγώνες

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών, στο βόλεϊ. Ξεχωρίζει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά (18.00). Στις άλλες συναντήσεις, ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Ηρακλή (18.00) και ο Αρης με την Ορεστιάδα (19.00).

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Αυλαία με… 44 κίνητρα

Η αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος της F1 πέφτει για φέτος στο σιρκουί του Αμπου Ντάμπι, όπου ο πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον θα προσπαθήσει να πάρει την 44η νίκη της καριέρας του στην 44η επέτειο από ιδρύσεως του κράτους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, οδηγώντας το μονοθέσιο με τον αριθμό 44.

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

Δράση στη Δανία

Στο Οντένσε της Δανίας ολοκληρώνονται τα παγκόσμια πρωταθλήματα των ανδρών και των γυναικών. Η χώρα μας εκπροσωπείται από τους Απόστολο Κουταβά, Γιάννη Τοπτίδη, Νίκο Σαββίδη, Μάριο Γράψα και Λίλα Κασάπογλου. Την απευθείας Ολυμπιακή πρόκριση θα πάρουν οι οκτώ κορυφαίοι αθλητές και οι οκτώ κορυφαίες αθλήτριες της διοργάνωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή