Συνάντηση Αναστασιάδη – Ολάντ στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Συνάντηση Αναστασιάδη – Ολάντ στο αεροδρόμιο Λάρνακας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με το Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ  στην αίθουσα επισήμων του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Ολάντ, ο οποίος έφθασε στην Κύπρο στις 7.25μμ, με στρατιωτικό ελικόπτερο από το αεροπλανοφόρο Charles De Gaule, που βρίσκεται στη Μεσόγειο, παρακάθισε σε συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών και του Υπουργού Άμυνας της Κύπρου και του Υπουργού Άμυνας της Γαλλίας, αναφέρει η ανακοίνωση.

Προηγουμένως ο Γάλλος πρόεδρος είχε μεταβεί με ελικόπτερο στο αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle, που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Συρίας όπου συναντήθηκε με το στρατιωτικό προσωπικό που συμμετέχει στις επιθέσεις εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ και απεύθυνε ομιλία στο πλήρωμα του αεροπλανοφόρου, τρεις εβδομάδες μετά την κήρυξη «πολέμου» εναντίον των τζιχαντιστών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή