Παραίτηση Θ. Ζηλιασκόπουλου

Παραίτηση Θ. Ζηλιασκόπουλου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του υπέβαλε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Θανάσης Ζηλιασκόπουλος, υπό τη σκιά του αποκομμένου σιδηροδρομικού δικτύου στην Ειδομένη.

Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη, με τον οποίο το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν διατηρούσε και ιδιαίτερα καλές σχέσεις. Ο κ. Ζηλιασκόπουλος τοποθετήθηκε επικεφαλής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τον Απρίλιο του 2010, επί υπουργίας Δημήτρη Ρέππα, και διατηρούσε τη θέση μέχρι χθες. Από τις 18 Νοεμβρίου, οπότε και αποκόπηκε η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη, ο κ. Ζηλιασκόπουλος είχε εκφράσει την έντονη ανησυχία του για την τύχη των συμβάσεων που έχει υπογράψει η εταιρεία με τις πολυεθνικές HP και Sony.

Ο ίδιος φέρεται να έχει συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίηση των συγκεκριμένων συμβάσεων, ενώ η παραίτησή του σίγουρα δεν εξυπηρετεί την υπόθεση της αποκρατικοποίησης των ΤΡΑΙΝΟΣΕ/ΕΕΣΣΤΥ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή