Στο προσκήνιο της «Συμμαχίας» ο Σαραβάκος

Στο προσκήνιο της «Συμμαχίας» ο Σαραβάκος

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον Παναθηναϊκό υποδηλώνει ο Δημήτρης Σαραβάκος, με την κατάθεση της υποψηφιότητάς του για το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Με δεδομένο ότι βάσει καταστατικού και της εμπλοκής του στα διοικητικά της ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μπορεί να ανανεώσει τη θητεία του, γι’ αυτό και δεν είναι υποψήφιος για το Δ.Σ., ο Σαραβάκος αποτελεί μια πολύ ισχυρή υποψηφιότητα λόγω της εμβληματικής προσωπικότητάς του και της αγάπης που τρέφουν προς το πρόσωπό του όλοι οι οπαδοί της ομάδας.

Οι εκλογές θα γίνουν στις 18 Δεκεμβρίου. Το Δ.Σ. θα είναι 9μελές και οι υποψήφιοι είναι οι Γιώργος Αλεξανδρής, Βασίλης Αλεξανδράτος, Σπύρος Βάζουρας, Σπύρος Βλάχος, Νίκος Βουγαζιάνος, Κωνσταντίνος Γλυνός, Γιάννης Ζελενίτσας, Γρηγόρης Καναρέλης, Γιώργος Καρανάσος, Γιώργος Κατωπόδης, Κωνσταντίνος Κροκίδας, Βασίλης Κωνσταντίνου, Νίκος Μαλαπέτσας, Γιάννης Μαμάκης, Θόδωρος Μαραγκουδάκης, Κωνσταντίνος Μιχέλης, Τάκης Οικονομόπουλος, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Αναστάσιος Πέππας, Δημήτρης Σαραβάκος, Γιώργος Σουρτζόπουλος, Χρήστος Τσιμπάκης και Θόδωρος Χαριτόπουλος. Υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή είναι οι Ηλίας Καλιντέρης, Στέλιος Κροκίδας, Μύρων Μυρσιλάκης, Σάββας Παπαδόπουλος και Γιώργος Υφαντής.

• Καθαρή ήταν η μαγνητική του Τελάντερ και η κάκωση στο γόνατο που έπαθε στη Βέροια θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά και όχι με αρθροσκόπηση. Ο Δανός χάνει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και θα είναι έτοιμος γι’ αυτόν με τον Πανθρακικό.

• Φρένο στη μεταγραφολογία βάζει η ΠΑΕ, διαψεύδοντας τα σενάρια με πρωταγωνιστές παίκτες όπως ο Ιταλός δεξιός μπακ Μάρκο Μότα, ο Γάλλος εξτρέμ Γιοάν Μολό, ο Δανός αμυντικός Χένρικ Ντάλσκγααρντ και ο Βέλγος στόπερ Γκάμπι Μουντιγκάγι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT