Στις 16 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της έφεσης του Παναθηναϊκού

Στις 16 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της έφεσης του Παναθηναϊκού

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβολή μιας εβδομάδας πήρε η εκδίκαση της έφεσης του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα των «πρασίνων», λόγω της πανελλαδικής απεργίας των δικηγόρων, και όρισε την εκδίκαση της έφεσής τους για την ερχόμενη Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός με νέα πρόσθετη παρέμβασή του ζήτησε να απορριφθεί η έφεση του Παναθηναϊκού και να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση, η οποία προβλέπει κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού με τέρματα 3-0, αφαίρεση 3 βαθμών από τους «πράσινους», τιμωρία της Λεωφόρου για τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ πρόστιμο ύψους 190 χιλ. ευρώ. Οπως εξυπακούεται, η ποινή παραμένει ως έχει μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, και έτσι ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει χωρίς θεατές στη Λεωφόρο.

• Δεν πρόλαβε να μπει ο Βέμερ στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και παραλίγο ο Παναθηναϊκός να μείνει πάλι με ένα δεξιό μπακ, με δεδομένο ότι ο Μπούρμπος παραμένει εκτός πλάνων. Ο Μαρινάκης υπέστη κάκωση, έκανε θεραπεία το πρωί, και ενώ φάνηκε ότι θα χάσει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, το απόγευμα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και το έβγαλε χωρίς να πιεστεί. Υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής, όπως και ο Αμπέντ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

• Ατομικό και θεραπεία έκανε ο Μπεργκ, ελπίζοντας να προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα. Αντίθετα, ο Τελάντερ συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας και θα μείνει εκτός πλάνων του Στραματσόνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή