Αναφορά Ρουσόπουλου σε επικοινωνία Τσίπρα – Καραμανλή

Αναφορά Ρουσόπουλου σε επικοινωνία Τσίπρα – Καραμανλή

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παραδοχή του κ. Θόδ. Ρουσόπουλου περί επικοινωνιών του κ. Αλ. Τσίπρα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ήρθε να πυροδοτήσει έναν νέο κύκλο αντιπαραθέσεων εντός Ν.Δ. για τη στάση του κόμματος έναντι της κυβέρνησης. Αν και ο πρώην στενός συνεργάτης του κ. Καραμανλή μίλησε για το παρελθόν και όχι για «ανοικτή γραμμή επικοινωνίας» μεταξύ των δύο, τα όσα είπε (99,5) ήταν αρκετά προκειμένου να αναζωπυρώσουν τη διαμάχη μεταξύ υποψηφίων για την ηγεσία.

«Οι όποιες επαφές έχουν κάποια πολιτικά πρόσωπα τέτοιας πολιτικής κατάταξης ή πολιτικού βεληνεκούς, για το καλό της χώρας, μόνο θετικές είναι» ανέφερε ο κ. Θόδ. Ρουσόπουλος (99,5), σημειώνοντας ότι η απουσία Καραμανλή είναι αισθητή και για την παράταξη και για τη χώρα. Ακόμη και η παραδοχή του για τα ηγετικά χαρακτηριστικά του κ. Τσίπρα ερμηνεύτηκε ως «άνοιγμα» της καραμανλικής πτέρυγας. «Ενας άνθρωπος που κατάφερε σ’ αυτή την ηλικία να γίνει αρχηγός κόμματος, να το φτάσει στο 35-36%, να γίνει κυβέρνηση, να κερδίσει 3-4 αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις… στοιχειωδώς να μην έχει παρωπίδες κάποιος θα πει τότε ότι έχει ηγετικές ικανότητες» ανέφερε, σχολιάζοντας πως «σε πολλά στοιχεία, τουλάχιστον ως προς το μπαλκόνι και τον δημόσιο λόγο του, μοιάζει με τον Ανδρέα Παπανδρέου, χωρίς βέβαια τη βαρύτητα την πολιτική και την επιστημονική που είχε ο Παπανδρέου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή