Αναγνώρισαν τα λάθη στον ΠΑΟ, ετοιμάζονται οι αποδεσμεύσεις

Αναγνώρισαν τα λάθη στον ΠΑΟ, ετοιμάζονται οι αποδεσμεύσεις

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν σε όλους τους τομείς προκειμένου να ξαναμπεί ο Παναθηναϊκός σε σταθερή τροχιά επιτυχιών, με ορίζοντα τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου, συζήτησαν χθες οι Γιάννης Αλαφούζος, Αντρέα Στραματσόνι, Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος. Κοινή παραδοχή ήταν ότι η ομάδα αποδίδει λιγότερα έως τώρα σε σχέση με το ρόστερ που διαθέτει, με το έλλειμμα σωστής νοοτροπίας να θεωρείται η πιο σοβαρή αιτία για την έλλειψη σταθερότητας και τα φτωχότερα του αναμενομένου αποτελέσματα.

Γνωρίζοντας πλέον αρκετά καλά τους παίκτες του και τις αδυναμίες της ομάδας, ο Ιταλός τεχνικός ήταν έτοιμος να καταθέσει τις εισηγήσεις του για το «δούναι και λαβείν» εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Επιθυμία του είναι να μειωθεί ο αριθμός των παικτών για να γίνεται πιο ποιοτική δουλειά στις προπονήσεις, όπερ σημαίνει ότι είτε θα λυθούν συμβόλαια είτε κάποιοι θα δοθούν δανεικοί, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να αποχωρήσουν παίκτες που έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής εφέτος. Υπάρχει και πλάνο μεταγραφικής ενίσχυσης, μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού.

Υπάρχουν και αρκετά σενάρια από το εξωτερικό, όπως αυτό που ανέφερε χθες δημοσίευμα του «France Football» περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος της Μαρσέιγ για τον Μπεργκ ή ένα άλλο, χθεσινό κι αυτό, ιστοσελίδας της Γκάνας που έλεγε ότι ομάδες της Αυστραλίας έχουν στο στόχαστρό τους τον Εσιέν, σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσουν ποιοτικά το πρωτάθλημα της χώρας τους. Οι «πράσινοι» δηλώνουν άγνοια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή