Ξεσπάθωσε κατά πάντων ο Μπενίτεθ

Ξεσπάθωσε κατά πάντων ο Μπενίτεθ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχθρούς παντού βλέπει ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεθ, ίσως και υπό την πίεση για αποτελέσματα όπως στον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Υπάρχει μια εκστρατεία εναντίον του (προέδρου) Φλορεντίνο (Πέρεθ), της Ρεάλ Μαδρίτης και εμού του ιδίου» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου χθες ο Ισπανός προπονητής, προσθέτοντας: «Ολα όσα μπορούν να επικριθούν επικρίνονται, κι όπου αυτό δεν είναι εφικτό, υπάρχει μια χειραγώγηση την οποία μπορούν να δουν όλοι. Αυτό είναι ιδιαιτέρως σαφώς αν δει κανείς την κατάσταση απέξω» είπε ο κ. Μπενίτεθ, βάλλοντας κατά του εύκολου στόχου, των μέσων ενημέρωσης.

«Η σχέση μου με τους ποδοσφαιριστές είναι ασύγκριτα καλύτερη από ό,τι διαβάζετε στον Τύπο. Διαθέτω 24 παίκτες, αλλά όταν αφήνω κάποιον εκτός ομάδας αναδεικνύεται ως κάτι το προσωπικό, και δημιουργείται ολόκληρο θέμα από το τίποτα. Η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι πιστεύει ο κόσμος» δήλωσε ο κ. Μπενίτεθ, που βλέπει την ομάδα του να είναι δύο βαθμούς κάτω από την Μπαρτσελόνα (που έχει και αγώνα λιγότερο) και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ δεν έχει ξεπλύνει ακόμη την ντροπή από την εντός έδρας συντριβή από την «Μπάρτσα» με 4-0 τον Νοέμβριο.

Σήμερα το απόγευμα η Ρεάλ υποδέχεται τους Βάσκους από το Σαν Σεμπαστιάν στο «Μπερναμπέου», με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους Μαδριλένους, την ώρα που η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα έπειτα από δύο ισοπαλίες, φιλοξενώντας στο Καμπ Νου τη Ρεάλ Μπέτις.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη γειτονική Ράγιο Βαγεκάνο στο μικρό ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας, αλλά το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής είναι η συνάντηση της τέταρτης στη βαθμολογία Θέλτα Βίγκο με την έβδομη Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στη Μαδρίτη διεξάγεται και τρίτη αναμέτρηση, αυτή ανάμεσα στη Χετάφε και τη Λα Κορούνια.

Αγγλία και Σκωτία

Στην Αγγλία διεξάγεται ένας αγώνας, αυτός ανάμεσα στη Σάντερλαντ και τη Λίβερπουλ στο «Στάδιο του Φωτός», ενώ στη Σκωτία υπάρχει πλήρης αγωνιστική, με την πρωτοπόρο αλλά ντεφορμέ Σέλτικ να δοκιμάζεται στην έδρα της Νταντί, υπό την απειλή της Αμπερντίν που ένα βαθμό πίσω της υποδέχεται την Πάρτικ Θιστλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή