Υγεία & Ομορφιά

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι από τους πιο δυνατούς συμμάχους κατά της γήρανσης αλλά και της κούρασης, χάρη στις συνθέσεις υψηλής δραστικότητας και τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, που προστατεύουν το δέρμα και συνολικά τον οργανισμό. Τα νέας γενιάς συμπληρώματα διατροφής, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, δρουν συνεργικά αναπληρώνοντας όλες τις διατροφικές ελλείψεις. Οι προτάσεις μας είναι τα: Q10 με συνένζυμο Q10 της Power Health, Xtra Energy με 12 βιταμίνες και μέταλλα της Lanes, Brewer’s Yeast with Vitamin B-12 με μαγιά μπύρας της Solgar. 

Υγεία & Ομορφιά-1

1 | ΚΟΡΡΕΣ

Υγεία & Ομορφιά-2

Το αγαπημένο μας άρωμα Bellflower Tangerine Pink Pepper πλαισιώνεται από αφρόλουτρο και body milk, ενισχύοντας τη δυναμική αρωματική του ταυτότητα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, ξεχωρίσαμε το αφρόλουτρο που καθαρίζει και ενυδατώνει αφήνοντας το δέρμα απαλό και μεταξένιο.

2 | LA ROCHE-POSAY

Υγεία & Ομορφιά-3

Ειδικά για λιπαρές επιδερμίδες. Η νέα Effaclar K (+)  έχει αντιοξειδωτική δράση και ρυθμίζει το σμήγμα για 8 ώρες αφήνοντας το δέρμα λείο, καθαρό, χωρίς εμφανείς πόρους και μαύρα στίγματα, χάρη στο επαναστατικό μόριο υψηλής τεχνολογίας Airlicium™ –αποτελείται από 99% αέρα και 1% πυρίτιο– που την κάνει εξαιρετικά απορροφητική και ανάλαφρη.

3 | FREZYDERM

Υγεία & Ομορφιά-4

Αν οι ενέσιμες θεραπείες σάς τρομοκρατούν, η Dermiox Cream είναι η καλύτερη εναλλακτική. Η μη λιπαρή υφή και η ενισχυμένη σύνθεσή της μειώνουν άμεσα ρυτίδες στατικές ή έκφρασης σε πρόσωπο και λαιμό, μέτωπο, μεσόφρυο, «πόδι της χήνας», στόμα, μύτη και στο περίγραμμα των χειλιών, χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα.

4 | JURLIQUE

Υγεία & Ομορφιά-5

Το ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα της Jurlique μαζί με το ισχυρό μείγμα συστατικών της μάσκας Rose Moisture Plus Moisturising Cream Mask καταπολεμούν την ξηρότητα του δέρματος διατηρώντας τα ιδανικά επίπεδα ενυδάτωσης και ενισχύοντας ταυτόχρονα την ελαστικότητα και την υγιή όψη της επιδερμίδας.

5 | APIVITA

Υγεία & Ομορφιά-6

Ο νέος ορός 5-Action Eye Serum μειώνει τους μαύρους κύκλους, αποσυμφορεί το πρήξιμο πάνω και κάτω από τα μάτια, λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, χάρη στο λευκό κρίνο, το σύμπλοκο χαλκού και το εκχύλισμα πρόπολης στη σύνθεσή του.

6 | POWER HEALTH

Υγεία & Ομορφιά-7

Εμπλουτισμένο με μαύρο χαβιάρι, το συμπλήρωμα διατροφής Caviar Beauty Formula φροντίζει και ανανεώνει το δέρμα χαρίζοντας υγεία και λάμψη.

7 | MAVALA

Υγεία & Ομορφιά-8

Η εξειδικευμένη σύνθεση της θρεπτικής θεραπείας Double-Lash και το ειδικό βουρτσάκι –σαν μάσκαρα– για τουλάχιστον 30 ημέρες θα δυναμώσει λεπτές και εύθραυστες βλεφαρίδες συμβάλλοντας στο μάκρος και την πυκνότητά τους.

8 | VICHY

Υγεία & Ομορφιά-9

Η αντιγηραντική κρέμα Liftactiv Supreme καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται μέσα στην ημέρα (θαμπή όψη, ανομοιομορφία) αλλά και μακροπρόθεσμα χάρη στο σύμπλοκο Day-Proof (αδενοσίνη και καφεΐνη), τη ραμνόζη, τη νεοεσπεριδίνη και την τεχνολογία οπτικής επανόρθωσης 3D.

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ. PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή