Εντάσεις και ξέσπασμα της μητέρας του Π. Φύσσα

Εντάσεις και ξέσπασμα της μητέρας του Π. Φύσσα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής μετά τις γιορτές και κινδυνεύει να διακοπεί εκ νέου, λόγω της αποχής των δικηγόρων που έχει εξαγγελθεί για σήμερα, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων του δικηγορικού σώματος για τις διατάξεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τα θύματα του ΠΑΜΕ στη δίκη, αλλά και άλλοι εκδήλωσαν από χθες την πρόθεσή τους να απέχουν ώς και την Πέμπτη, ενώ οι συνήγοροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα αναμένεται να ζητήσουν άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο για να παρασταθούν στη δίκη.

Πάντως, στη δίκη, που συνεχίστηκε και χθες με την κατάθεση ενός ακόμα αστυνομικού που ήταν παρών στα τραγικά επεισόδια που οδήγησαν στη στυγερή δολοφονία του Π. Φύσσα, δεν έλειψαν οι εντάσεις. Η μητέρα του Φύσσα, που παρακολουθεί ανελλιπώς τη διαδικασία από την έναρξή της τον περασμένο Απρίλιο, έχασε την ψυχραιμία της και επιτέθηκε λεκτικά σε κατηγορουμένους που βρέθηκαν δίπλα της έξω από τη δικαστική αίθουσα και ήταν σε εύθυμη κατάσταση. «Αυτοί έκαναν γιορτές και εγώ έχασα το παιδί μου», είπε και κινήθηκε εναντίον τους, για να μεσολαβήσουν συγγενικά της πρόσωπα και το περιστατικό να μείνει εκεί.

Λίγο αργότερα, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ Ανδρέας Μπιάγκης, που εξετάστηκε ως μάρτυρας, περιέγραψε τις προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα, τονίζοντας ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποφευχθεί η τραγική κατάληξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT