Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομαλοποιούνται σταδιακά τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που προκλήθηκαν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο.

Στη γραμμή Φανερωμένη Σαλαμίνα – Πέραμα τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με έγκριση του πλοιάρχου.

Επίσης,άνοιξαν οι γραμμές Αγ.Μαρίνα – Νέα Στύρα,Ρίο – Αντίριο και Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου.

Ανοιχτές είναι οι γραμμές Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα – Λευκίμμη και Κυλλήνη – Ζάκυνθος. Κλειστή εξακολουθεί να παραμένει η γραμμή Καβάλα – Πρίνου. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρηση να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους στην Αττική

Αρκετά προβλήματα δημιούργησε στην Αττική η κακοκαιρία και κυρίως οι ισχυροί άνεμοι, απο χτές μέχρι σήμερα το πρωί. Στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, έγιναν συνολοκά 164 κλήσεις για πινακίδες και άλλα αντικείμενα που έπεσαν στους δρόμους καθώς και για κοπές δένδρων. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στα βόρεια προάστια και ειδικότερα στο Μαρούσι, στο Χαλάνδρι, την Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή