Επικαιροποίηση στοιχείων ζητεί ο ΟΑΕΔ

Επικαιροποίηση στοιχείων ζητεί ο ΟΑΕΔ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να συμπληρώσουν ή να επικαιροποιήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα καλεί ο ΟΑΕΔ, όλους τους μακροχρόνια ανέργους άνω των 50 ετών, προκειμένου να επιτευχθεί η διαδικασία σύζευξης ζήτησης και προσφοράς εργασίας που θα προσδιορίσει τους ωφελούμενους του προγράμματος «Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών». Αναλυτικά, ο ΟΑΕΔ ζητεί από τους εγγεγραμμένους στα Μητρώα του, άνεργους άνω των 50 ετών, με χρονικό διάστημα ανεργίας άνω των 12 μηνών, να συμπληρώσουν Βιογραφικό Σημείωμα ή, όσοι ήδη διαθέτουν, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του βιογραφικού τους με τους εξής τρόπους:

1. Μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού (www.oaed.gr) – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Είσοδος πιστοποιημένου χρήστη- Βιογραφικό Σημείωμα (προηγείται η λήψη κλειδαρίθμου από το ΚΠΑ της περιοχής τους).

2. Με επίσκεψη στους εργασιακούς συμβούλους του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) στο οποίο ανήκουν, με τη βοήθεια των οποίων θα συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία.

Oι παραπάνω ενέργειες είναι αναγκαίες, καθώς ο ΟΑΕΔ εγκαινιάζει τη χρήση εργαλείων και μεθόδων για τη σύζευξη ζήτησης και προσφοράς εργασίας μέσω των Ηλεκτρονικών του Υπηρεσιών, προκειμένου να προσδιορίσει τους ωφελούμενους του προγράμματος «Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών», του οποίου επίκειται άμεσα η δημοσίευση της πρόσκλησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή