Συνελήφθη Γεωργιανή για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Υδρα

Συνελήφθη Γεωργιανή για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Υδρα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη και το τελευταίο μέλος της εγκληματικής ομάδας, που φέρεται ότι σκότωσε 67χρονο ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Το Γειτονικό», Μανώλη Οικονόμου, στην περιοχή Ξερή Ελιά της Υδρας και λήστεψε τη σύζυγό του, στις 16 Αυγούστου 2015. Πρόκειται για μία 29χρονη από τη Γεωργία. Αρχικά είχαν συλληφθεί επτά Γεωργιανοί, στη συνέχεια ο 39χρονος φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας, επίσης πολίτης Γεωργίας και αναζητείτο η 29χρονη που είχε διαφύγει από την Ύδρα μαζί με τον αρχηγό και τα χρήματα.

Για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε ειδική ομάδα ερευνών, η οποία αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό, εξακρίβωσε την ταυτότητά της και έπειτα από επισταμένες έρευνες και συντονισμένη επιχείρηση, την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας, να κινείται με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για άμεση συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο φόνος είχε διαπραχθεί λίγο μετά την επιστροφή του Μανώλη Οικονόμου και της σύζυγου του από την ταβέρνα στο σπίτι τους. Οι δράστες υποχρέωσαν τη γυναίκα να πιει υπνωτικό, την έδεσαν χειροπόδαρα, της έκλεισαν τα μάτια με ύφασμα και επιτέθηκαν στον σύζυγό της που κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο. Τον έδεσαν σε καρέκλα και τον βασάνισαν έως ότου τους αποκάλυψε πού υπήρχαν κρυμμένα κοσμήματα και μετρητά. Οταν η σύζυγός του κατάφερε να συνέλθει και να λυθεί, διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της ήταν νεκρός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή