Βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό, δύσκολο έργο για Βουλιαγμένη

Βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό, δύσκολο έργο για Βουλιαγμένη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας έκαναν οι πολίστριες του Ολυμπιακού. Επικράτησαν της ρωσικής Ουραλότσκα με 13-10 (3-2, 4-4, 4-3, 2-1). Αντίθετα, η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 9-10 από την Κίνεφ Κίρισι (4-4, 3-1, 2-1, 0-4).

Δύσκολος αντίπαλος αποδείχθηκαν οι Ρωσίδες για τις αθλήτριες του Ολυμπιακού. Στα πρώτα δύο οκτάλεπτα οι δύο ομάδες βρίσκονταν πολύ κοντά και, χάρη σε ένα σερί 3 γκολ στο τρίτο, κατάφεραν να «χτίσουν» τη διαφορά που τους έδωσε τη νίκη. Οι Ρωσίδες ζήτησαν να διεξαχθεί και ο επαναληπτικός στο Παπαστράτειο, και έτσι οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στις 27 Φεβρουαρίου. Ετσι, οι «ερυθρόλευκες» θα αποφύγουν το κουραστικό ταξίδι και θα διεκδικήσουν, εντός έδρας, την πρόκριση στην τετράδα.

Το κακό τέταρτο οκτάλεπτο ήταν η αιτία που τα κορίτσια της Βουλιαγμένης δεν κατάφεραν να επικρατήσουν στο παιχνίδι με τις Ρωσίδες της Κίνεφ. Στα πρώτα τρία οκτάλεπτα ήταν μπροστά και, όταν ξεκίνησε το τέταρτο, ο πίνακας έγραφε 9-6 υπέρ της ελληνικής ομάδας. Εκεί, οι αθλήτριες της Βουλιαγμένης έχασαν τον συντονισμό τους, δέχθηκαν τέσσερα γκολ και, τώρα, θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση στον επαναληπτικό, στη Ρωσία.

• Ντέρμπι αιωνίων περιλαμβάνουν οι ημιτελικοί στο φάιναλ φορ του κυπέλλου ανδρών. Στις 4 Μαρτίου, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, ενώ στο άλλο ζευγάρι θα παίξουν ο Εθνικός με τη Βουλιαγμένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή