Πρόσωπα: Στην Αθήνα οι Muse στις 23 Ιουλίου

Πρόσωπα: Στην Αθήνα οι Muse στις 23 Ιουλίου

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κορυφαίο (πιθανότατα) συναυλιακό γεγονός της χρονιάς ανακοινώθηκε χθες, σκορπώντας ενθουσιασμό στους φίλους της σύγχρονης ροκ μουσικής. Κι αυτό, γιατί οι Βρετανοί Muse, του Ματ Μπέλαμι, επιστρέφουν ύστερα από 9 χρόνια στη χώρα μας για μια μεγάλη συναυλία, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του Eject Festival, στις 23 Ιουλίου. Η μπάντα, που αποτελεί το σημαντικότερο ίσως ροκ σχήμα στον πλανήτη την τελευταία δεκαετία, είναι διάσημη για τις ζωντανές εμφανίσεις της, οι οποίες συνήθως περιλαμβάνουν εντυπωσιακότατα οπτικά και ηχητικά εφέ. Περισσότερες πληροφορίες για τόπους διάθεσης, τιμές εισιτηρίων κ.λπ. αναμένονται σύντομα.

Ακόμα και οι «τρίχες», όταν έχουμε να κάνουμε με τους Beatles, έχουν σημασία. Συγκεκριμένα, σημασία που αποτιμήθηκε σε 35 χιλιάδες δολάρια, αφού τόσο κόστισε μια τούφα από τα μαλλιά του Τζον Λένον σε δημοπρασία που έγινε πρόσφατα στις ΗΠΑ. Η εν λόγω τούφα, μήκους 10 εκατοστών, αφαιρέθηκε (και προφανώς φυλάχθηκε) από Γερμανό κουρέα το 1966 στο Αμβούργο, λίγο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Revolver» της θρυλικής βρετανικής μπάντας.

Την έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα της συναδέλφου της έδειξε η Τέιλορ Σουίφτ, μέσω μιας δωρεάς 250 χιλιάδων δολαρίων προς την ποπ τραγουδίστρια Kέσα. Η 28χρονη καλλιτέχνις βρίσκεται αυτό τον καιρό σε διαμάχη με τη δισκογραφική εταιρεία του πρώην παραγωγού της, τον οποίο η ίδια κατηγορεί για κακοποίηση, ζητώντας να απελευθερωθεί από το συμβόλαιο που έχει με την εταιρεία. Η αίτηση απορρίφθηκε με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να βρίσκεται εγκλωβισμένη και επί της ουσίας άνεργη, γεγονός που έχει κινητοποιήσει πολλές (κυρίως γυναίκες) συναδέλφους της.

Τα ρεκόρ εισπράξεων όλων των εποχών, όσον αφορά τις Rated-R ταινίες (άνω των 17), σπάει παγκοσμίως το «Deadpool». Το ξεκαρδιστικό κόμικ της Marvel, με τον Ράιαν Ρέινολντς στον ρόλο ενός αθυρόστομου αντιήρωα, σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις στο box office –και στη χώρα μας– ανοίγοντας πιθανώς τον δρόμο για πιο ενήλικες προσεγγίσεις στο συγκεκριμένο είδος ταινιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή