Λεβέντης: Κυβέρνηση «ευρυτέρου πέλματος» με 240 μέλη

Λεβέντης: Κυβέρνηση «ευρυτέρου πέλματος» με 240 μέλη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυβέρνηση «ευρυτέρου πέλματος», η οποία να στηρίζεται σε 240 βουλευτές, ζήτησε εκ νέου χθες από του βήματος της Βουλής ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. «Επιμένω στη συναίνεση και θα κουραστώ να επιμένω. Επιθυμώ μια τέτοια κυβέρνηση, για να έρθουν οι επενδύσεις και οι ξένοι να αποδεχθούν ένα λιγότερο αυστηρό πρόγραμμα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης. «Αν φτιάξουμε κυβέρνηση ευρωπαϊκή και κάνουμε μεταρρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα και πείσουμε τους ξένους, θα επιστρέψουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς», πρόσθεσε.

Και υποστήριξε ότι για τις θέσεις και τον λόγο που εκφράζει, δέχεται πόλεμο από τους δημοσιογράφους, ενώ έχει αποδοχή από την κοινωνία. «Το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα κύμα λάσπης εναντίον μου», είπε και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «σε μια εκπομπή μού επιτέθηκαν τέσσερις δημοσιογράφοι».

Σχολιάζοντας την πρωθυπουργική ομιλία, ο πρόεδρος της Ε.Κ. ανέφερε ότι όποιος την άκουγε θα μπορούσε να νομίσει «ότι ζούμε σε μια χώρα με λυμένα προβλήματα». Κάλεσε δε την κυβέρνηση να πατάξει τη φοροδιαφυγή: «Τι σας εμποδίζει να πατάξετε, κύριοι της κυβέρνησης, τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή; Ποιες είναι οι δυσκολίες;», συμπλήρωσε.

Ο κ. Λεβέντης ζήτησε, τέλος, να πληροφορηθεί ποια είναι τελικώς η θέση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, στον απόηχο της δήλωσης του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα, αλλά και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλαούρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT