3rd Artists in residence by Eagles Palace

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βραβευμένο με το «International 5 Stars Diamond Award», ξενοδοχείο Eagles Palace, μέλος των Small Luxury Hotels, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου και του δεύτερου Artist in Residence Program (Literature & Photography Edition) υποδέχεται τώρα έντεκα διακεκριμένους visual artists από τις 9  έως τις 15 Μαϊου, στο 3o Artists in Residence Program (Visual Arts Edition).

Το Eagles Palace αποτελεί έναν μαγικό προορισμό για ξεχωριστές εμπειρίες και αναζωογονητικές διακοπές καθώς προσφέρει πολυτελή διαμονή σε εντυπωσιακά δωμάτια, σουίτες και bungalows, μεγάλη ποικιλία επιλογών σε εστιατόρια και bars, πλήρως εξοπλισμένο water sports center, πρωτοπόρο Explorers Club για παιδιά και ένα από τα καλύτερα spa στον κόσμο. Με την υπηρεσία θαλάσσιων μεταφορών του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες  μπορούν να απολαύσουν ιδιωτικές περιηγήσεις με σκάφος και να θαυμάσουν την απαράμιλλη ομορφιά της χερσονήσου του Άθω. To Eagles Palace είναι βραβευμένο με το Hall of Fame certificate 2015 από το Trip Advisor, με Caring Luxury Award από τα Small Luxury Hotels και ως Best Hotel in Northern Greece από τo Conde Nast Traveller.

Το Eagles Palace, πρωτοπόρο στην παροχή υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εμπειριών στον ελληνικό χώρο, συνεχίζει το πρόγραμμα καλλιτεχνικής φιλοξενίας με το 3ο Artists in Residence Program by Eagles Palace. Το Artists in Residence Program φέρνει μαζί για μία εβδομάδα μια δυναμική ομάδα καλλιτεχνών και τους δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών μέσα στη φύση, μακριά από την πόλη. Η συναναστροφή αυτή σε ένα τέτοιο πλαίσιο έχει ως στόχο την διευκόλυνση της δημιουργικής διαδικασίας για τους συμμετέχοντες αλλά και τη γόνιμη συναναστροφή με δημιουργούς υψηλού προφίλ, την ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους δημιουργούς και την καλλιέργεια συνεργειών.

Στην προ-Documenta περίοδο,  το Artistis in Residence Program by Eagles Palace, προσβλέπει στην παροχή μιας ιδανικής φιλοξενίας στους δημιουργούς που αποτελούν σήμερα την αιχμή του δόρατος της Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης, προκειμένου να αποτελέσει περιβάλλον έμπνευσης και να συμβάλλει κατ'αυτόν τον τρόπο στην ακόμη πιο δημιουργική διαδικασία των καλλιτεχνών που συμμετέχουν.

Οι visual artists που θα συμμετέχουν στο 3ο Artists in Residence Program by Eagles Palace είναι οι : Ράνια Εμμανουηλίδου, Ειρήνη Ευσταθίου, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Kalos & Klio, Θοδωρής Προδρομίδης, Ράνια Μπέλλου, Αναστάσης Στρατάκης, Πάνος Φαμέλης, Κώστας Χριστόπουλος και Λία Ψωμά.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια για το 3o ARP έχει η Αλίκη Τσιρλιάγκου, επιμελήτρια εκθέσεων και  Διευθύντρια της Nitra Gallery.  

http://www.eaglespalace.gr/artists-in-residence-eagles-palace-halkidiki                                                                 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή