Επιτροπή Θέσεων και Διαλόγου ανακοινώνουν ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι

Επιτροπή Θέσεων και Διαλόγου ανακοινώνουν ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συγκρότηση 31μελούς επιτροπής στην οποία οι πολίτες θα έχουν τον πρώτο λόγο, θα ανακοινώσουν το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, προκειμένου να διερευνήσουν αν τυχόν συμπόρευσή τους θα μπορούσε να προσελκύσει νέες δυνάμεις από την κοινωνία. Τον όρο αυτό του κ. Στ. Θεοδωράκη –δηλαδή οι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων να αποτελούν τη μειοψηφία– τον αποδέχθηκε και η κ. Φώφη Γεννηματά, εξ ου και επίκειται πλέον η επίσημη ανακοίνωση των προσώπων της «Επιτροπής θέσεων και διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις», όπως θα ονομαστεί. Εν αντιθέσει ωστόσο με τη Χαρ. Τρικούπη, στη Σεβαστουπόλεως χθες κρατούσαν μικρό καλάθι, διευκρινίζοντας ότι «βιάζονται όσοι μιλούν για προοίμιο σύμπραξης» και τονίζοντας ότι το Ποτάμι δεν θα μετέχει σε μια ομοσπονδία κομμάτων, αν αυτή την προοπτική βλέπουν πολλοί στο ΠΑΣΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, τα ονόματα που αναμένεται να ανακοινωθούν ως μέλη της επιτροπής είναι τα εξής: Από το ΠΑΣΟΚ Γ. Δατσέρης, Λίνα Μενδώνη, Νικ. Κανελλόπουλος και Απ. Πάνας, από το Ποτάμι Γ. Μεϊμάρογλου, Δ. Τσιόδρας, Αθ. Δρέττα και Παν. Βλάχος, από τη ΔΗΜΑΡ Ν. Τσούκαλης και Θοδ. Μαργαρίτης και από τη Δράση ο Αρ. Αϊβαλιώτης. Μέλη της επιτροπής θα είναι επίσης οι κ.κ. Γρ. Αλεξόπουλος, Θ. Βακάλης, Γ. Βαρδακαστάνης, Ν. Διακουλάκης, Β. Καπετανγιάννης, Γ. Κωνσταντάτος, Γ. Μαστρογεωργίου, Κ. Μπιτζάνης, Λευτ. Παπαγιαννάκης, Ανδ. Παπαδόπουλος, Νέλλη Παπαχελά, Γ. Πούπκος, Π. Ραβάνης, Μ. Στρατηγάκη, Γ. Τσαμουργκέλης, Γ. Τούντας, Θ. Φωτεινός και Μ. Χρηστάκης, ενώ δύο κενές θέσεις έχουν κρατηθεί, αν επιθυμεί να στείλει εκπροσώπους του και ο Γ. Παπανδρέου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή