Playsuit: Το must κομμάτι της σεζόν

Playsuit: Το must κομμάτι της σεζόν

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ετοιμάζεστε για τη βόλτα σας και ψάχνετε να βρείτε το τέλειο outfit, που θα συνδυάζει άνεση και στιλ, το μάτι σας πέφτει στη στιλάτη mini ολόσωμη φόρμα σας με τα χρωματιστά λουλούδια.

Οι μοντέρνες playsuits είναι ιδανικές για την εποχή και μπορείτε να τις φορέσετε αντί για τα φορέματα και τις φούστες σας. Είναι εξίσου στιλάτες με τα παραπάνω κομμάτια, αλλά σας χαρίζουν και απίστευτη άνεση ακόμη και στους δρόμους της πόλης.

Playsuit: Το must κομμάτι της σεζόν-1

Η ποικιλία τους σε σχέδια, γραμμές, υφάσματα, μήκη και χρώματα είναι μεγάλη κι έτσι θα βρείτε σίγουρα, την κατάλληλη για τη σιλουέτα σας. Μπορείτε να επιλέξετε μία playsuit σε στενή ή πιο φαρδιά γραμμή, denim, suede ή υφασμάτινη, μονόχρωμη ή με μοτίβα και να τη συνδυάσετε με εσπαντρίγιες, λευκά sneakers ή με κομψές πλατφόρμες και ψηλοτάκουνα. Μπορείτε να φορέσετε τη δική σας αγαπημένη mini ολόσωμη φόρμα με ένα τζιν πουκάμισο, ζακέτα ή σακάκι, ενώ μια καλή ιδέα είναι να ολοκληρώσετε το σύνολό σας με μοντέρνα αξεσουάρ.

Ανακαλύψτε εδώ 15 playsuits σε υπέροχα σχέδια, που θα φοράτε συνέχεια αυτό το καλοκαίρι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή