Κρίσιμο βήμα στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ – Παναθηναϊκό

Κρίσιμο βήμα στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ – Παναθηναϊκό

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια ανάσα μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου και ουσιαστικά με μόλις μία μέρα προετοιμασίας, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν απόψε (20.30) το δεύτερο ραντεβού τους στα πλέι οφ, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Ετσι όπως έχει η κατάσταση, τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα όσον αφορά την ΑΕΚ, η οποία είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει μόνο τη νίκη για να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, περιορίζει δραματικά τις ελπίδες της. Μεγάλο κίνητρο έχει και ο Παναθηναϊκός, αλλά ακόμα κι αν χάσει, θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να τερματίσει πρώτος κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αρκεί στο ενδιάμεσο να έχει επικρατήσει του Πανιωνίου στη Λεωφόρο.

«Η νίκη επί της ΑΕΚ ήταν πολύ σημαντική. Μας δίνει ηθικό γιατί ήταν η πρώτη μας σε ντέρμπι και ήλθε με 3-0, χωρίς να απειληθούμε. Η ομάδα μας είναι πλέον συμπαγής. Προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις για να χτίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει όμως να γυρίσουμε γρήγορα σελίδα. Να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να παραμείνουμε “θυμωμένοι” όπως ξεκινήσαμε στο ματς της Λεωφόρου. Γιατί ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα, είμαστε μόνο δύο βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και θέλουμε μια ακόμα νίκη» δήλωσε ο Στραματσόνι, ο οποίος επανέφερε στην αποστολή τους Εβαντζελίστα, Αμπέντ (δεν ήταν στο ντέρμπι της Δευτέρας) και απέκλεισε τους Μαμούτε, Χουχούμη, μαζί με τον τραυματία Τελάντερ και τους Πράνιτς, Σάντσεθ, Εσιέν που καιρό τώρα είναι εκτός πλάνων και αναμένεται να αποχωρήσουν. Οσον αφορά τα μεταγραφικά, ιταλική ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Κολομβιανό διεθνή επιθετικό Ιμπάρμπο και απομένει μόνο η έγκριση της Κάλιαρι για τον δανεισμό του. Οι «πράσινοι» επιβεβαιώνουν τις επαφές, όχι όμως και τη συμφωνία.

Η ΑΕΚ πάει σε τρίτο συνεχόμενο αγώνα των πλέι οφ χωρίς τον Στέλιο Μανωλά. Στον πάγκο της θα είναι ξανά ο Νίκος Παναγιωτάρας και λογικά έτσι θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι το τέλος της σεζόν, την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση που έκανε, αλλά δεν είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αρθο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή