Πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

-Εργα από τα εικαστικά εργαστήρια της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών για άτομα άνω των 65 ετών εκτίθενται στο Φουαγιέ του 4ου ορόφου έως τις 12 Ιουνίου.

-Δράση ευαισθητοποίησης του κοινού πάνω σε θέματα διατήρησης της χλωρίδας στους αρχαιολογικούς χώρους και της προστασίας των μνημείων από τα φυτά στην περιοχή της Νότιας Κλιτύος (συνάντηση στις 10.30 π.μ. στην είσοδο του Ηρωδείου).

-Παρουσίαση της έκδοσης του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής «Γιώργος Σισιλιάνος. Επετειακό αφιέρωμα» στη 1 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

-Συζήτηση  με αφορμή το βιβλίο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου «Αζερμπαϊτζαν: Κυρίαρχος στο Σταυροδρόμι της Ευρασίας» (εκδ. Επίκεντρο) και ομιλητές τους Ντόρα Μπακογιάννη, Γιάννη Μανιάτη και Θάνο Ντόκο στις 6.30 μ.μ. στο Institute of Diplomacy & Global Affairs (Ηπίτου 17β).

-Μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη στις 9 μ.μ. στο Βιβλιοπωλείο «Εν πλω» (Χαρ. Τρικούπη 6-10).

-Ομιλία του καθ. Jean Monnet με θέμα «Ενεργειακές εξελίξεις στην ΝΑ Ευρώπη και η σημασία της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης» στις 7 μ.μ. στην Ανατολική Αίθουσα του Μεγάρου της Ακαδημίας Αθηνών.

-Προβολές ρωσικών ταινιών για μικρούς και μεγάλους από τις 6.15 μ.μ. στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας (Ιερά Οδός 48), με ελεύθερη είσοδο.

-Η Hidden Orchestra  του Βρετανού μουσικού, συνθέτη και παραγωγού Joe Acheson εμφανίζεται στις 11 μ.μ. στο Athens Technopolis Jazz Festival, στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων».

-Το Arc For Dance Festival 2016 πραγματοποιείται από σήμερα έως την Κυριακή στο «Σύγχρονο Θέατρο» (Ευμολπιδών 45), στις 8.30 μ.μ.

-Εναρξη του 6ου Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ» στις 8 μ.μ. στο «Τρένο στο Ρουφ» (Σιδ. Σταθμός «Ρουφ»).

-Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζουν την κωμική οπερέτα του Σπύρου Σαμάρα «Η Πριγκίπισσα της Σασσών» σε συναυλιακή μορφή με τη συμμετοχή διακεκριμένων σολίστ, στις 9 μ.μ. στο Θέατρο «Παλλάς» (Βουκουρεστίου 5).

-Αφιέρωμα στα 65 χρόνια της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής «Ραλλού Μάνου» με παραστάσεις κλασικού και σύγχρονου χορού, απόψε, αύριο και μεθαύριο στις 9 μ.μ. στο Ιδρυμα Κακογιάννης (Πειραιώς 206).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή