Αποκαλύψεις – σοκ στην υπόθεση Πουλίδο

Αποκαλύψεις – σοκ στην υπόθεση Πουλίδο

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο σύζυγος της ξαδέλφης του Αλαν Πουλίδο ήταν ο «εγκέφαλος» του σχεδίου απαγωγής του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον 29χρονο Γκαρσία Βελάσκεθ, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί κατά το παρελθόν σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών αλλά και δολοφονιών! Συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αλαν Πουλίδο αποκάλυψε ο πρόεδρος της Τσίβας, Χόρχε Βεργκάρα, με δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο ESPN: «Ηδη έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και με τον ατζέντη του, και το μόνο που απομένει είναι η διαπραγμάτευση με την Τίγκρες, η οποία πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά».

Ταυτισμένο με τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι το μέλλον του Μάρκο Σίλβα, όπως ξεκαθάρισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο, TVI24: «Μπορώ να σας πω ότι ήρθα στην Πορτογαλία πριν από δύο εβδομάδες και δεν με έχει προσεγγίσει κανένας από την Πόρτο. Το έχω πει και το επαναλαμβάνω: Δεν ξέρω πότε θα γίνει αλλά ξεκάθαρη επιθυμία μου είναι να παλέψω για τον τίτλο στην Πορτογαλία. Είναι η επιθυμία μου, ένας στόχος που έχω. Υπάρχουν αυτές οι φήμες. Εγώ έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και από τον σύλλογο με ενημέρωσαν πως δεν υπήρξε κάποια επαφή».

Για τους ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Πάουλο Ολιβέιρα και Αντρέ Μάρτινς, διευκρίνισε: «Ακουσα για τον Πάουλο Ολιβέιρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει βάση. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Οσον αφορά τον Αντρέ Μάρτινς, είναι κάτι διαφορετικό, διότι είναι ελεύθερος. Πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση». Στους «Πειραιώτες» θα παραμείνει ο Τσόρι, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε ένα χρόνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT