Στον Γάλλο Φιλίπ Μοντανιέ φαίνεται να καταλήγει η ΑΕΚ

Στον Γάλλο Φιλίπ Μοντανιέ φαίνεται να καταλήγει η ΑΕΚ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου βρήκε την ΑΕΚ στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από τον Πανιώνιο. Η θέση δεν αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τη γενικότερη παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ωστόσο η χαλάρωση της τελευταίας αγωνιστικής επέφερε αυτό το αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι ήδη σε διακοπές, εκτός του Πέτρου Μάνταλου που βρίσκεται στην Αυστραλία με την εθνική ομάδα. Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά, αναμένεται προς το τέλος του μήνα εν όψει των υποχρεώσεων της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, στα τέλη Ιουλίου.

Ως προς τον επόμενο προπονητή, η διοίκηση φαίνεται να καταλήγει στον Γάλλο Φιλίπ Μοντανιέ. Ο 51χρονος προπονητής έχει θητεύσει με επιτυχία στην Μπουλόν, την οποία ανέβασε στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την οποία κέρδισε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αναδεικνύοντας ποδοσφαιριστές όπως ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι, ενώ την τελευταία τριετία βρισκόταν στη Ρεν, συμμετέχοντας στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας.

Στις μεταγραφές κλεισμένος θεωρείται ο Τάσος Μπακασέτας, προχωρημένες επαφές υπάρχουν με τον Απόστολο Βέλλιο χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό, ενώ έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ουκρανό αμυντικό Τσιγκρίνσκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT