Δέμα με εκρηκτική ύλη έξω από οικία δικαστικού

Δέμα με εκρηκτική ύλη έξω από οικία δικαστικού

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παγιδευμένο δέμα με έξι αυτοσχέδια μασούρια που περιείχαν άγνωστη εκρηκτική ύλη και ήταν συνδεδεμένα με πυροκροτητή εντοπίστηκε χθες στις 14.15 έξω από το σπίτι δικαστικού στον Χολαργό. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και ειδικό κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσε στο σημείο και πραγματοποίησε ελεγχόμενη έκρηξη. Παραλήπτης του δέματος ήταν η πρόεδρος Εφετών Ισιδώρα Πόγκα, η οποία θεώρησε ύποπτο το πακέτο μόλις το είδε και κάλεσε τις Αρχές. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα μασούρια ήταν τοποθετημένα μέσα σε ένα σκαμμένο βιβλίο.

Η κ. Πόγκα έχει χειριστεί σοβαρές υποθέσεις που απασχόλησαν τη Δικαιοσύνη. Ηταν πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών που παρέπεμψε σε δίκη τους κατηγορουμένους για την υπόθεση της Χ.Α. Προανάκριση για το παγιδευμένο δέμα στον Χολαργό διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος επικοινώνησε με την κ. Πόγκα και εξέφρασε τη συμπαράστασή του, καταδικάζοντας την εις βάρος της ενέργεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT