Σύντομα (03/06/16)

3' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξάμηνη έμμισθη κατάρτιση σε 100 νέους από τον ΔΑΑ

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, επιθυμώντας να συμβάλει ουσιαστικά στην απασχόληση και στην καταπολέμηση της ανεργίας, προσφέρει με την πρωτοβουλία «Airport Praxis 2», σε 100 νέους και νέες από 19 έως 29 ετών, εργασία στο αεροδρόμιο για περίοδο έως 6 μηνών, με στόχο η προϋπηρεσία, η κατάρτιση και οι γνώσεις που θα αποκομίσουν να αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους. Το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας του αεροδρομίου αποτελεί πρότυπο μεταξύ κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των αερομεταφορών, ενώ ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει γνωρίσει διεθνή καταξίωση με πλήθος βραβείων και διακρίσεων για την αρτιότητα του επιχειρησιακού και διοικητικού μοντέλου του. Στη διεύθυνση http://www.aia.gr/el/company-and-business/the-company/careers/Job-Openings, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος και για το πρόγραμμα «Airport Praxis 2» του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Με νέα προϊόντα και υπηρεσίες η Otesat – Maritel στα Ποσειδώνια

Η Otesat-Maritel, μέλος του ομίλου OTE, δίνει και φέτος το «παρών» σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της παγκόσμιας ναυτιλίας, τα Ποσειδώνια 2016, παρουσιάζοντας νέες καινοτόμες λύσεις και προϊόντα τηλεπικοινωνιών για την ελληνική και τη διεθνή ναυτιλιακή αγορά. Η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, ανοίγει φέτος τις πύλες της στις 6 Ιουνίου στο Metropolitan EXPO Center και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουνίου, ενώ στο περίπτερο της Otesat-Maritel (1.201, Hall 1) οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες αιχμής, τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει η εταιρεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Otesat-Maritel θα βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας, προτείνοντας στους επισκέπτες τις τηλεπικοινωνιακές λύσεις που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους.

H Info Quest Technologies, Authorized Service Provider της Apple κάνει διαθέσιμη και στην Ελλάδα τη νέα υπηρεσία της Apple για την αντικατάσταση σπασμένης οθόνης iPhone σε νέες χαμηλότερες τιμές. Η νέα υπηρεσία, που είναι διαθέσιμη για μοντέλα iPhone 5 και νεότερα, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αλλάξουν τη σπασμένη οθόνη του τηλεφώνου τους αξιόπιστα και οικονομικά, με τιμές που ξεκινούν από 169 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), οι οποίες είναι συγκρίσιμες ακόμα και με αυτές των μη εξουσιοδοτημένων επισκευαστικών σημείων, χωρίς να ρισκάρουν την ποιότητα και την αξία του. Και αυτό, καθώς μόνο στο εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο το Service γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά που δεν επηρεάζουν την απόδοση της συσκευής και δεν χάνεται η εγγύηση του κατασκευαστή.

Αφιέρωμα Κινέζων στην Ελλάδα

Αφιέρωμα για την Αθήνα, τη Σαντορίνη, τη Ζάκυνθο, τη Ρόδο και το Ναύπλιο θα ετοιμάσουν τρεις Κινέζοι δημοσιογράφοι του in-flight περιοδικού Wings of China της αεροπορικής εταιρείας Air China, οι οποίοι, με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), θα επισκεφθούν τη χώρα μας από τις 23 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου. Το 23σέλιδο αφιέρωμα θα δημοσιευθεί στο τεύχος Αυγούστου. To μηνιαίο τεύχος στα αγγλικά και κινεζικά διανέμεται σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού στης Air China. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τιράζ κάθε τεύχους ανέρχεται σε 360.000 αντίτυπα, ενώ διαβάζεται από περίπου 6 εκατ. επιβάτες.

Τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα το 2ο συνέδριο για την αγορά ενέργειας

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου το ενδιαφέρον της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου στρέφεται στην Αθήνα και στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας η σημαντικότερη περιφερειακή διεθνής εκδήλωση της αγοράς πετρελαίου Global Oil & Gas South East Europe & Mediterranean. Με τη σφραγίδα της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας διοργάνωσης εκθέσεων Rota A.E. αλλά και του βρετανικού οργανισμού ITE Group PLC, η «Global Oil & Gas South East Europe & Mediterranean» τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της ενεργειακής αγοράς σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συγκυρία. Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση, εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας, θεσμικοί φορείς και στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων θα συζητήσουν για τις τάσεις και προοπτικές του κλάδου, καθώς και για τις ευκαιρίες περιφερειακής και επιχειρηματικής συνεργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT