Σύντομα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ: Στη Βουδαπέστη διεξάγεται ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του «φάιναλ 6» του Τσάμπιονς Λιγκ των ανδρών.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Αγωνίσματα τόσο στην υπερπήδηση εμποδίων όσο και στην ιππική δεξιοτεχνία περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των πανελληνίων πρωταθλημάτων που διεξάγονται στο Μαρκόπουλο. Οι αγώνες αρχίζουν στις 10.00.

ΣΕΓΑΣ: Με τη συμμετοχή πέντε αθλητών μας διεξάγονται σήμερα και αύριο οι Μεσογειακοί Στίβου -23 ετών. Πρόκειται για τους Μιχάλη Αναστασάκη (σφυροβολία), Παρασκευά Μπατζάβαλη (ακοντισμός), Γιώργο Αγορίτσα (200 μ.), Κώστα Νάκο (400 μ. εμπόδια) και Ηλιάνα Κοροσίδου (σφυροβολία). Με στόχο τη βελτίωση των προσωπικών τους επιδόσεων αγωνίζονται σήμερα στο Ορτεγκεμ του Βελγίου οι Αναστασία Μαρινάκου (1.500 μ.), Ελενα Φιλάνδρα, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (800 μ.), Κώστας Νακόπουλος και Αγγελος Βασιλείου (1.500 μ.). Κορυφαίοι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες αγωνίζονται στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά. Σήμερα και αύριο διεξάγονται στις Σέρρες τα πανελλήνια πρωταθλήματα σύνθετων αγωνισμάτων. Εχουν δηλώσει συμμετοχή 19 άνδρες και 19 γυναίκες. Στο εθνικό στάδιο Κέρκυρας πραγματοποιούνται (16.00) τα Καποδίστρεια.

BOΛΕΪ: Στην Ουγγαρία συνεχίζονται οι αγώνες για τον 3ο όμιλο της ευρωπαϊκής λίγκας γυναικών. Η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Ουγγαρία, ενώ νωρίτερα θα βρεθούν αντιμέτωπες η Ρουμανία με τη Σλοβενία. Το επόμενο τουρνουά της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Μεγαλόπολη (9-11 Ιουνίου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT