Νέες ύβρεις και απειλές από τη Χρυσή Αυγή

Νέες ύβρεις και απειλές από τη Χρυσή Αυγή

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο επεισόδιο αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς με τους ίδιους πρωταγωνιστές κατεγράφη χθες στο Κοινοβούλιο: βουλευτές της Χρυσής Αυγής με ύβρεις και άκρως επιθετική προς όλους συμπεριφορά λειτούργησαν κατά τέτοιον τρόπο που προκάλεσαν εκ νέου τη διακοπή μιας ακόμη συνεδρίασης.

Ηταν η ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίαση τριών κοινοβουλευτικών επιτροπών με αντικείμενο την επεξεργασία του νομοσχεδίου για την ανάπτυξη. Οι βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος ξέσπασαν όταν διαπίστωσαν ότι για την επόμενη συνεδρίαση, στην οποία θα προσέλθουν για να μιλήσουν επί του νομοθετήματος κοινωνικοί φορείς, δεν θα κληθούν εκείνοι που η Χ.Α. είχε προτείνει.

Οι διαμαρτυρίες που εκφράστηκαν με απρεπή και προσβλητικό τρόπο κατά του προεδρείου εξελίχθηκαν σε ύβρεις κατά βουλευτών άλλων κομμάτων που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση. Εκφράσεις όπως «Βούλωσέ το», «Κάτσε κάτω, καραγκιοζάκο», «Είστε δημοκρατικοί φασίστες» ήταν ορισμένες από τις ηπιότερες που ακούστηκαν, με τις περισσότερες να θυμίζουν ύβρεις πεζοδρομίου. Η συνεδρίαση διεκόπη. Τελικώς ολοκληρώθηκε έπειτα από ώρα, χωρίς άλλη αρνητική εξέλιξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT