Στα μέσα του μήνα επιστρέφει ο Ζιλμπέρτο στην Αθήνα

Στα μέσα του μήνα επιστρέφει ο Ζιλμπέρτο στην Αθήνα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά μία εβδομάδα αναβάλλεται η επιστροφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Αθήνα, λόγω σημαντικών προσωπικών θεμάτων που πρέπει να ρυθμίσει σε Βραζιλία και Αγγλία πριν από τη μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα. Αν και εξαρχής ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στα μέσα Ιουνίου, ο ίδιος πίεσε τις καταστάσεις για να έλθει σήμερα στην Αθήνα, κάτι που δεν συνέβη τελικά γιατί ο χρόνος αποδείχθηκε λίγος για να ολοκληρώσει όσα έπρεπε να κάνει. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα παρακολουθεί τις μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού και χειρίζεται εξ αποστάσεως κάποιες απ’ αυτές, αλλά για ορισμένες άλλες, όπως η μεταγραφή του Κιβρακίδη από τον Ατρόμητο, ίσως χρειαστεί η αυτοπρόσωπη παρουσία του για να προχωρήσουν.

Πέρα από τα ανοικτά μέτωπα με αρκετούς από τους παίκτες που έχουν μπει στο «πράσινο» μικροσκόπιο (Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Λάγκο, Ιμπάρμπο), συνεχίζονται και οι επαφές για τη λύση των συμβολαίων των Εσιέν και Σάντσες. Είναι και οι δύο εκτός πλάνων, με τον Γκανέζο μέσο, μάλιστα, να κάνει μια αινιγματική ανάρτηση χθες στο twitter: «Μη σπαταλάς τα λόγια σου σε ανθρώπους που αξίζουν τη σιωπή σου. Μερικές φορές το δυνατότερο που μπορείς να πεις, είναι απολύτως τίποτα». Παρελθόν για τους «πράσινους» είναι ήδη ο Γιούρι Μαμούτε. Ο δανεισμός του από την Γκρέμιο μάλλον θα συνεχιστεί στη βραζιλιάνικη Ναούτικο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή