Αναφορά κατέθεσε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αναφορά κατέθεσε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, κατέθεσε ο δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, σχετικά με συνομιλία του 2012 που έφερε στη δημοσιότητα  ανάμεσα στον εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον εκδότη- δημοσιογράφο Τάσο Καραμήτσο.

Στην αναφορά του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επισυνάπτει τα δημοσιεύματα, τους διαλόγους μεταξύ των δύο προσώπων  καθώς και τις χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, αρμόδιου για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ο οποίος έκανε λόγο για «νέα σκευωρία», επισημαίνοντας, ότι η επίμαχη κασέτα από τον υπερ-κοριό, όπως και άλλες, βρίσκεται τρία χρόνια στη Δικαιοσύνη και έχει δεν έχει κριθεί ποινικά αξιόλογη.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ζητάει να κληθεί να καταθέσει ο ίδιος για την υπόθεση από τις δικαστικές αρχές και επίσης να κληθούν οι Τάσος Καραμήτσος, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και Αλέξης Τσίπρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή