Playsuit: Άνεση και στιλ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναζητώντας κάτι μοντέρνο, στιλάτο και άνετο στις κρεμάστρες της ντουλάπας σας, πέφτετε πάνω στην πολύχρωμη playsuit που έχετε να φορέσετε εδώ και περίπου έναν χρόνο και υπολογίζετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να πρωταγωνιστήσει ξανά στα σύνολά σας.

Οι mini ολόσωμες φόρμες ή ολόσωμα σορτς ανήκουν στα κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της, ανεξάρτητα από το στιλ της, καθώς η ποικιλία τους σε μοτίβα, γραμμές και χρώματα είναι μεγάλη κι έτσι θα βρείτε σίγουρα το σχέδιο που ταιριάζει στο ντύσιμό σας.

Playsuit: Άνεση και στιλ-1

Giorgio Armani Καλοκαίρι 2016

Μπορείτε να επιλέξετε μία μονόχρωμη playsuit σε παστέλ απόχρωση ή σε φωτεινό λευκό, ενώ αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά με το look σας, μπορείτε να προτιμήσετε ένα πρωτότυπο pattern με έντονα χρώματα.

Συνδυάστε τη mini ολόσωμη φόρμα σας με σανδάλια, εσπαντρίγιες ή κομψές casual πλατφόρμες και δημιουργήστε μοναδικές εμφανίσεις για τις βόλτες σας κάθε στιγμή της μέρας.

Ανακαλύψτε εδώ 14 μοντέρνες playsuits, για να βρείτε εκείνη που σαςταιριάζει περισσότερο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT