Αυτοψία από εμπειρογνώμονες της οικογένειας Μαυρίκου στο σημείο που έχασε τη ζωή του

Αυτοψία από εμπειρογνώμονες της οικογένειας Μαυρίκου στο σημείο που έχασε τη ζωή του

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την διενέργεια «αυτοψίας από τεχνικούς συμβούλους», στις οκτώ το πρωί της Κυριακής, στο σημείο της Αττικής Οδού που κάηκε το τζιπ το οποίο οδηγούσε ο Παναγιώτης Μαυρίκος, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της οικογένειάς του, κ. Αλέξης Κούγιας.

«Η διενέργεια της αυτοψίας θα γίνει αύριο 8 το πρωί και θα διενεργηθεί, διότι οι τεχνικοί μας σύμβουλοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν κατά την αυτοψία που διεξήχθη από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών, ώστε τόσο οι τεχνικοί μας σύμβουλοι όσο και οι πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών να έχουν γνώση όλων των ευρημάτων, τα οποία υπάρχουν στον τόπο του γεγονότος», τονίζεται στην ανακοίνωση

Παράλληλα, όπως γνωστοποιήθηκε, εκτός της αυτοψίας, την Δευτέρα θα εξετάσουν από κοινού την Porsche Cayenne οι πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας, ενώ εκτιμάται ότι το πόρισμα που θα εξαχθεί αναμένεται σε περίπου 15 ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή